Zalakaros - apartmánový dům Smaragd

Celkové hodnocení zájezdu:
4 / 5 (2 hodnocení)

Destinace:
Maďarsko Západní Maďarsko
Ubytování: Smaragd

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Případně si můžete vybrat z nabídky podobných zájezdů: zájezdy Maďarsko.

Popis zájezdu

Popis

Zalakaros, ležící ve vzdálenosti 30 km od Blatenského jezera a 200 km od Budapešti, je jedním z nejnovějších lázeňských středisek, jehož 85-99°C horké vody byly objeveny během průzkumů ropných ložisek. Jeho prameny poskytují léčivou vodu jódového a brómového charakteru a mají ze všech maďarských lázeňských vod nejvyšší obsah fluoru.
Apartmány Smaragd se nachází ve velkém apartmánovém domě, přímo u městského parku a vedle areálu lázní, pouhé 3 minuty chůze ke vchodu. V blízkosti jsou obchody i restaurace. Apartmány se nachází ve 2. patře domu. Oba apartmány jsou vhodné pro 4-6 osob a skládají se ze dvou ložnic a obývacího pokoje. Dále je v každém apartmánu k dispozici vybavená kuchyně, koupelna a samostatné WC a také balkón. V apartmánovém domě je výtah a kryté parkoviště.

Další informace : PC/internet není k dispozici, koupelna se sprchou (0), BTV na pokoji/v objektu, vybavená kuchňyka na pokoji/v objektu (lednice), hlídané parkoviště, koupání - Termální koupaliště 0km, majitel přebývá v objektu

Poloha: Les : před domem je park

Sport a zábava: Koupání : Termální koupaliště Granit (200 m) - kromě služeb v zimě v létě provozujících relaxačních lázní jsou k dispozici nezastřešené bazény o rozloze 400 m2 s bezprostředním přístupem z vnitřního prostoru. Pod širým nebem se také nachází zážitkový termální bazén s různými masážemi, chrliči, spodními proudy, skotskou sprchou a perličkovými lázněmi, jeden dětský zážitkový bazén s vodním ježkem, stříkajícím hadem a miniaturní skluzavkou, jakož i bazén s rychlospádovou skluzavkou 'Kamikaze', v kterém - v případě, že skluzavka neprovozuje - mohou hosté využít blahodárného účinku hydromasáže. Na sever a jih obrácené terasy k opalování zajišťují příjemný odpočinek i hezkou vyhlídku. skutečným požitkem oblíbenců sauny jsou finské, aromatické a světelné terapeutické sauny a parní kabina. Značné popularitě se svou tajuplností těší skluzavka nazvaná 'Černá díra'. V kryté hale se nachází také 'Dětský koutek' vybavený různými hračkami a místnost s televizorem.

Výlety : Ze zajímavostí v okolí by návštěvníci neměli minout ptačí rezervaci v Zimány, která je vzdálena pouze 18 kilometrů. Mezi další 'povinné' návštěvy patří shlédnutí stáda zubrů, chovaných 10 km od lázní; tato zvířata žijí v Evropě jen vzácně v divoké přírodě. Blízký Zalavár je proslulý svými zříceninami staroslovanského hradiště a návštěvníci přijíždějící automobilem mohou výhodně do svého programu zařadit i výlet k Balatonu.

Rybaření : Kis-Balaton 15 km

Pro děti : dětské hřiště a koutek v lázeňském areálu

Způsob vytápění: zajištěno centrálně. Veškeré energie jsou zahrnuty v ceně pobytu.

Pes (domácí zvíře) : není povoleno / 1 zvíře / 1 noc

Stravování

Hosté si vaří sami ve vybavené kuchyni.

Ubytování

Schodiště : standardní

Apartmán pro 4 osoby s přísl. a možn. 2 přistýlek : 2x ložnice, obývací pokoj, kuchyňský kout, koupelna, balkón.

Doprava

Nástup na pobyt : od 15.00

Ukončení pobytu : do 10.00

Popis parkování : kryté parkování je zajištěno

 

→ Přejít na 0 termínů dovolené Zalakaros - apartmánový dům Smaragd