Balatongyorok - apartmánový dům Klaudia

Celkové hodnocení zájezdu:
3.4 / 5 (3 hodnocení)

Destinace:
Maďarsko Jezero Balaton a okolí Balatongyörök
Ubytování: Klaudia

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Případně si můžete vybrat z nabídky podobných zájezdů: zájezdy Maďarsko.

Popis zájezdu

Popis

Balaton je stále jedno z nejpopulárnějších turistických míst Maďarska. V blízkosti se nachází město Keszthely a světově známé termální lázně Hévíz. Apartmánový dům se nachází v centru Balatongyoroku na travnaté ploše, asi 800 m od pláže.
Celková kapacita objektu je 32 lůžek a 6 přistýlek. V objektu se nachází 6 plně zařízených a oddělených rodinných apartmánů. Každý apartmán má 2 - 3 pokoje, obývací pokoj s vybavenou kuchyní s mikrovlnnou troubou a rychlovarnou konvicí, jídelní kout, sprchu, WC a terasu. K vybavení pokojů patří také TV + SAT, internet, telefon. V místě můžete využít golfového hřiště. V ceně je zahrnuto povlečení, je nutné si však přivézt ručníky.

Celoroční provoz, ústřední topení, parkoviště, stolní tenis, možnost zapůjčení kol, WiFi. K dispozici venkovní bazén.
Platí zákaz vstupu psů na pláž a jejich koupání v Balatonu. Pláže jsou placené: vstup dospělý cca 600 HUF/den, dítě cca 300 HUF/den.

Další informace : PC/internet v objektu - WIFI, koupelna se sprchou (6), TV+SAT na pokoji/v objektu, vybavená kuchňyka na pokoji/v objektu (lednice, mikrovlnná trouba, kávovar, rychlovarná konvice), koupání - jezero Balaton 1km, majitel přebývá v objektu

Sport a zábava: Koupání : Pláž s jezerem Balaton (800 m) s travnatými plážemi a pozvolným vstupem do vody, termální lázně Hévíz (14 km) - přírodní jezero s termální vodou. Platí zákaz vstupu psů na pláž a jejich koupání v Balatonu. Pláže jsou placené: vstup dospělý cca 600 HUF/den, dítě cca 300 HUF/den.

Výlety : Hévíz, Budapešť, okolí jezera Balaton.

golfové hřiště v místě, stolní tenis, vodní sporty

Rybaření : velmi dobré podmínky pro rybaření u jezera Balaton

Způsob vytápění: zajištěno centrálně. Veškeré energie jsou zahrnuty v ceně pobytu.

Pes (domácí zvíře) : není povoleno / 1 zvíře / 1 noc

Stravování

Možnost vaření ve vybavené apartmánové kuchyni.

Ubytování

Schodiště : standardní

4 l. apartmán s příslušenstvím : 2 pokoje, obývací pokoj s vybavenou kuchyní, jídelní kout, TV + SAT, internet, koupelna (sprcha, WC), terasa.

6 l. apartmán s příslušenstvím : 3 pokoje, obývací pokoj s vybavenou kuchyní, jídelní kout, TV + SAT, internet, koupelna (sprcha, WC), terasa.

Doprava

Nástup na pobyt : 14.00 - 20.00

Ukončení pobytu : do 10.00

Popis parkování : u objektu

Příjezd za zhoršených podmínek : bez problémů

 

→ Přejít na 0 termínů dovolené Balatongyorok - apartmánový dům Klaudia