Harkány - hotel Baranya

Celkové hodnocení zájezdu:
3 / 5 (1 hodnocení)

Destinace:
Maďarsko Jižní Maďarsko Harkány
Ubytování: Baranya

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Případně si můžete vybrat z nabídky podobných zájezdů: zájezdy Maďarsko.

Popis zájezdu

Popis

Harkány leží v jihozápadním Maďarsku ve vinařské oblasti s bohatou historií a množstvím památek. Termální lázně, které jsou umístěné v rozsáhlém parku v centru obce, mají celoroční provoz a nabízí velmi široké spektrum služeb. Příjemný tříhvězdičkový hotelový komplex Baranya se nachází pouze 35 metrů od lázeňského areálu!
Hotel Baranya***, který tvoří 4 budovy, nabízí vlastní wellnes, bezplatné Wi-Fi a neplacené hlídané parkoviště. V hotelu je bar, kavárna, restaurace a letní zahrada, kde se pořádají různé programy s živou hudbou. V novém části hotelu se nachází relaxační centrum s bazénem, vířivkou, saunou - jejich využití je v ceně pobytu. Celkový počet pokojů: 105 .Vybavení pokojů: dvoulůžkové pokoje s možností přistýlky, příslušenství, minibar, televize, telefon, bez balkonu. WiFi zdarma ve společných prostorách hotelu.

Další informace : trezor, klimatizace, PC/internet v objektu - WIFI, telefon v objektu, koupelna se sprchou (0), TV+SAT na pokoji/v objektu, sauna, výřivka, zahrada pro rekreaci, restaurace v objektu, bar/vinárna v objektu, bazen v objektu (vniřní), hlídané parkoviště, koupání - bazén v hotelu 0km, majitel přebývá v objektu

Vybavení: Konference : salonek s projektorem (60 míst)

Sport a zábava: Koupání : Termální bazén v hotelu. Termální lázně v těsné blízkosti hotelu (35 m) - rozlehlý areál s mnoha bazény (léčivé i zážitkové).

Výlety : Město Pécs (historické město s mnoha památkami), vinařské obce v okolí (Villány ap.), výlety do Chorvatska, partnerská CK zajišťuje gastronomické večery s hudbou, výlety lodí po řece Drávě, návštěvu koňské farmy a mnoho dalších turist. zajímavostí (český průvodce).

Pro děti : dětský koutek v hotelu

Způsob vytápění: zajištěno centrálně. Veškeré energie jsou zahrnuty v ceně pobytu.

Pes (domácí zvíře) : není povoleno / 1 zvíře / 1 noc

Stravování

V ceně pobytu je zahrnuta snídaně formou bufetu. Na místě možnost dokoupení večeře.

Ubytování

Schodiště : standardní

Pokoj Standard pro 2 osoby s přísl. a možn. 1 přistýlky : sprcha, WC, TV, telefon, minibar, fén, župan, ručníky a osušky.

Pokoj Comfort pro 2 osoby s přísl. a možn. 1 přistýlky : sprcha, WC, TV, telefon, minibar, fén, župan, ručníky a osušky.

Doprava

Nástup na pobyt : 14.00 - 18.30

Ukončení pobytu : do 10.00

Popis parkování : hlídané parkoviště u objektu

Příjezd za zhoršených podmínek : bez problémů

 

→ Přejít na 0 termínů dovolené Harkány - hotel Baranya