Harkány - apartmánový dům B / B 21

Celkové hodnocení zájezdu:
4 / 5 (3 hodnocení)

Destinace:
Maďarsko Jižní Maďarsko Harkány
Ubytování: B / B 21

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Případně si můžete vybrat z nabídky podobných zájezdů: zájezdy Maďarsko.

Popis zájezdu

Popis

Apartmánový dům B / B 21 se nacházejí v proslulých maďarských lázních Harkány s mimořádně léčivými termálními prameny. Harkány leží v jihozápadním Maďarsku ve vinařské oblasti s bohatou historií a množstvím památek. Termální lázně, které jsou umístěné v rozsáhlém parku v centru obce, mají celoroční provoz a nabízí velmi široké spektrum služeb. Voda vyvěrající o teplotě 62°C obsahuje jako jediná na světě síru rozpuštěnou ve formě plynu. Letovisko nabízí bohaté doplňkové služby (restaurace, vinárny, vinotéky...).
Apartmánový dům B / B 21 se nachází cca 600 m od lázeňského areálu. K dispozici jsou apartmány pro 1 - 3 osoby s možností přistýlky a obytnou místností s TV + SAT, kuchyňským koutem, koupelnou s vanou nebo sprchovým koutem, WC a balkonem. Apartmány pro 4 osoby jsou vybaveny ložnicí se 2 lůžky, obytnou místností s TV + SAT s rozkládacím gaučem pro 2 osoby, kuchyňským koutem, koupelnou s vanou nebo sprchovým koutem, WC a balkonem. Apartmány jsou jednoduše zařízené.

Další informace : PC/internet není k dispozici, koupelna se sprchou (0), TV+SAT na pokoji/v objektu, vybavená kuchňyka na pokoji/v objektu (lednice, kávovar, rychlovarná konvice), hlídané parkoviště, koupání - Termální lázně 0,6km, majitel přebývá v objektu

Sport a zábava: Koupání : Termální lázně (600 m) v centru obce s rozsahem vodní plochy 2098 m2 (kapacita až 2500 návštěvníků denně): 7 termálních bazénů, plavecký bazén, dětský bazén, jacuzzi, vodní masáže, finské sauny, parní komory.

Výlety : Město Pécs (historické město s mnoha památkami), vinařské obce v okolí (Villány ap.), výlety do Chorvatska, partnerská CK zajišťuje gastronomické večery s hudbou, výlety lodí po řece Drávě, návštěvu koňské farmy a mnoho dalších turist. zajímavostí (český průvodce).

Způsob vytápění: zajištěno centrálně. Veškeré energie jsou zahrnuty v ceně pobytu.

Pes (domácí zvíře) : není povoleno / 1 zvíře / 1 noc

Stravování

V každém apartmánu je vybavená kuchyňka - vařič, kávovar, konvice, lednice, nádobí. Možnost stravování v okolních restauracích.

Ubytování

Schodiště : standardní

Apartmán pro 2 osoby s přísl. : obytná místnost, kuchyňský kout, koupelna, TV + SAT, balkón.

Apartmán pro 4 osoby s přísl : ložnice, obývací pokoj, TV + SAT, kuchyňský kout, koupelna, balkón.

Apartmán pro 3 osoby s přísl. : obytná místnost, kuchyňský kout, koupelna, TV + SAT, balkón.

Apartmán pro 1 osobu s přísl. : obytná místnost, kuchyňský kout, koupelna, TV + SAT.

Doprava

Nástup na pobyt : 12.00 - 18.30

Ukončení pobytu : do 9.30

Popis parkování : v areálu apartmánového domu

Příjezd za zhoršených podmínek : bez problémů

 

→ Přejít na 0 termínů dovolené Harkány - apartmánový dům B / B 21