Harkány - hotel Lídia

Celkové hodnocení zájezdu:
3.7 / 5 (3 hodnocení)

Destinace:
Maďarsko Jižní Maďarsko Harkány
Ubytování: Lídia

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Případně si můžete vybrat z nabídky podobných zájezdů: zájezdy Maďarsko.

Popis zájezdu

Popis

Hotel Lídia se nachází v proslulých maďarských lázních Harkány s mimořádně léčivými termálními prameny. Harkány leží v jihozápadním Maďarsku ve vinařské oblasti s bohatou historií a množstvím památek. Termální lázně, které jsou umístěné v rozsáhlém parku v centru obce, mají celoroční provoz a nabízí velmi široké spektrum služeb. Voda vyvěrající o teplotě 62° obsahuje jako jediná na světě síru rozpuštěnou ve formě plynu. Letovisko nabízí bohaté doplňkové služby (restaurace, vinárny, vinotéky...).
Komfortní aparthotel se nachází cca 200m od lázní. Hotel je vybaven recepcí, restaurací a terasou. Parkování přímo u hotelu zdarma. Jedná se o plně nekuřácký hotel. Hostům je k dispozici krásné atrium se zahradou, dále hotel za příplatek klientům poskytuje masáže, saunu.

Pokoje jsou 2 lůžkové s možností přistýlky, vlastní sociální zařízení s kuchyňskou linkou, vařičem a ledničkou, TV-SAT a balkónem.

Restaurace má kapacitu 90 osob, v létě je otevřena zahradní restaurace s kapacitou 50 osob.

Další informace : trezor, klimatizace, PC/internet v objektu - WIFI, telefon v objektu, koupelna se sprchou (0), TV+SAT na pokoji/v objektu, vybavená kuchňyka na pokoji/v objektu (lednice), sauna, zahrada pro rekreaci, restaurace v objektu, koupání - Termální lázně 0,15km, majitel přebývá v objektu

Sport a zábava: Koupání : Termální lázně (250 m) v centru obce s rozsahem vodní plochy 2098 m2 (kapacita až 2500 návštěvníků denně): 7 termálních bazénů, plavecký bazén, dětský bazén, jacuzzi, vodní masáže, finské sauny, parní komory.

Výlety : Město Pécs (historické město s mnoha památkami), vinařské obce v okolí, výlety do Chorvatska, partnerská CK zajišťuje gastronomické večery s hudbou, výlety lodí po řece Drávě, návštěvu koňské farmy a mnoho dalších turist. zajímavostí (český průvodce).

Způsob vytápění: zajištěno centrálně. Veškeré energie jsou zahrnuty v ceně pobytu

Pes (domácí zvíře) : není povoleno / 1 zvíře / 1 noc

Stravování

V ceně ubytování je zahrnuta snídaně, podávaná formou bufetu. Večeři možno dokoupit na místě (9,5€/os).

Ubytování

Schodiště : standardní

2l pokoj přísl. a možn. 1 přistýlky : koupelna se sprchou, umyvadlem a WC, lednička, kuchyňský kout, telefon, TV + SAT. Upřesnění ceny: Dětské ceny platí při obsazení pokoje dvěma dospělými. Kratší pobyty možné za příplatek ..

Doprava

Nástup na pobyt : 12.00 - 19.00

Ukončení pobytu : do 9.30

Popis parkování : před hotelem zdarma

Příjezd za zhoršených podmínek : bez problémů

 

→ Přejít na 0 termínů dovolené Harkány - hotel Lídia