Makarská - apartmánový dům Ljubica

Celkové hodnocení zájezdu:
4 / 5 (3 hodnocení)

Destinace:
Chorvatsko Dalmácie - Splitská oblast Makarská riviéra
Ubytování: Ljubica

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Případně si můžete vybrat z nabídky podobných zájezdů: zájezdy Chorvatsko.

Popis zájezdu

Popis

Makarská je významné chorvatské turistické centrum Makarské riviéry. Ve městě s barokními stavbami a jedním z nejvýznamnějších muzeí naleznete také nejbohatší sbírku mušlí. Makarská je lázeňským střediskem a léčí se zde dýchací i pohybové onemocnění. Leží přímo na Jadranské magistrále. Její stará část je rozložena při moři, nová se rozrůstá daleko do svahů Biokova.
Apartmánový dům se nachází asi 450 m od centra a nabízí ubytování v 5 studiích a 1 apartmánu. Všechny jsou vybaveny koupelnou se sprchou a WC, kuchyňkou, většina pak klimatizací, TV a balkónem s výhledem na moře. Na dotaz možné využít pračku. V ceně jsou zahrnuty: povlečení, ručníky, utěrky a závěrečný úklid. Parkování je možné u domu.

Cizí měnu lze směnit v bankách, směnárnách, na poštách, ve většině turistických kancelářích, hotelů a kempů. Nejbližší diskotéka je vzdálena 500 m.
V ceně je zahrnuto povlečení, ručníky, utěrky a závěrečný úklid.

Další informace : klimatizace, PC/internet není k dispozici, koupelna se sprchou (6), BTV na pokoji/v objektu, vybavená kuchňyka na pokoji/v objektu (lednice, kávovar), koupání - 1km, majitel přebývá v objektu

Sport a zábava: Koupání : Nejbližší oblázková pláž a moře jsou vzdáleny 600 m od objektu. Nejbližší kamenitá a betonová pláž (200 m). Potápěčské centrum (200m). Je možné provozovat různé vodní sporty: jízda na banánu, vodní lyže, windsurfing, potápění, sportovní rybolov.

Výlety : Rybářský piknik; celodenní výlety na člunu na ostrovy Hvar a Brač s možností koupání; ostrov Korčula; město plné památek Dubrovník; poutní místo Medugorje; kulturní léto na Makarské (maškarní, koncerty, výstavy).

fotbal, házená, tenis, stolní tenis, paragliding

Způsob vytápění: . Veškeré energie jsou zahrnuty v ceně pobytu.

Pes (domácí zvíře) : na dotaz / 1 zvíře / 1 noc

Stravování

Vybavená kuchyně - dvouplotýnkový elektrický sporák, lednice s mrazákem, kávovar.

Ubytování

Schodiště : standardní

Apartmán pro 3 - 4 osoby s příslušenstvím : apartmán 36 m2 - ložnice (1x 2 l.), obývací pokoj (1x 2 l. - rozkl. gauč jako přistýlka), kuchyňský kout, koupelna, balkón, klimatizace není v ceně pobytu. Upřesnění ceny: Pobyt na 1 - 3 noci s příplatkem 30%..

Studio AS pro 2 - 3 osoby s příslušenstvím : studio 22 m2 - obytná místnost (1x 2 l., 1x 1 l. - gauč jako přistýlka), kuchyňský kout, koupelna, balkón, klimatizace není v ceně pobytu. Upřesnění ceny: Pobyt na 1 - 3 noci s příplatkem 30%..

Studio pro 2 osoby s příslušenstvím : studio 18 m2 - obytná místnost (1x 2 l. nebo 1x 2 l. - rozkl. gauč), kuchyňský kout, koupelna. Upřesnění ceny: Pobyt na 1 - 3 noci s příplatkem 30%..

Studio S3 pro 2 - 3 osoby s příslušenstvím : studio 18 m2 - obytná místnost (1x 2 l., 1x 1 l. - gauč jako přistýlka), kuchyňský kout, koupelna, terasa, klimatizace není v ceně pobytu. Upřesnění ceny: Pobyt na 1 - 3 noci s příplatkem 30%..

Doprava

Nástup na pobyt : 14.00 - 19.00

Ukončení pobytu : do 10.00

Popis parkování : u domu

Příjezd za zhoršených podmínek : bez problémů

 

→ Přejít na 0 termínů dovolené Makarská - apartmánový dům Ljubica