Makarská - apartmánový dům Ivica

Celkové hodnocení zájezdu:
3.5 / 5 (2 hodnocení)

Destinace:
Chorvatsko Dalmácie - Splitská oblast Makarská riviéra
Ubytování: Ivica

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Případně si můžete vybrat z nabídky podobných zájezdů: zájezdy Chorvatsko.

Popis zájezdu

Popis

Makarská je nejznámější letovisko v Dalmácii na stejnojmenné riviéře, která se v délce 60 km rozkládá od Brely po Gradac. Město Makarská leží 62 km jihovýchodně od Splitu v široké zátoce, kterou z jihovýchodu uzavírá mys Osejava a ze severozápadu poloostrov sv. Petra. Makarská má příjemné podnebí s vysokým počtem hodin slunečního svitu. Charakteristickým prvkem je pro Makarskou masiv Biokovo a hojná vegetace v podobě borovicových lesů a pásů, které se nachází i u pláží.
Apartmánový dům se nachází asi 750 m od centra a nabízí moderní ubytování v 6 studiích a 1 apartmánu. Všechny jednotky jsou vybaveny klimatizací, koupelnou se sprchou a WC, kuchyňkou, balkonem s výhledem na moře. Na dotaz možné využít pračku. V ceně jsou zahrnuty: povlečení, ručníky, utěrky a závěrečný úklid. Parkování je možné u domu.

Další informace : klimatizace, PC/internet není k dispozici, koupelna se sprchou (7), BTV na pokoji/v objektu, vybavená kuchňyka na pokoji/v objektu (lednice, mikrovlnná trouba, kávovar), koupání - 0km, majitel přebývá v objektu

Sport a zábava: Koupání : Nejbližší oblázková pláž a moře jsou vzdáleny 600 m od objektu. Je možné provozovat různé vodní sporty: jízda na banánu, vodní lyže, windsurfing, potápění, sportovní rybolov.

Výlety : Rybářský piknik; celodenní výlety na člunu na ostrovy Hvar a Brač s možností koupání; ostrov Korčula; město plné památek Dubrovník; poutní místo Medugorje; kulturní léto na Makarské (maškarní, koncerty, výstavy).

fotbal, házená, tenis, stolní tenis, paragliding

Způsob vytápění: . Veškeré energie jsou zahrnuty v ceně pobytu.

Pes (domácí zvíře) : 6 € / 1 zvíře / 1 noc

Stravování

Vybavené kuchyňky - dvouplotýnkový elektrický sporák, lednice s mrazákem, kávovar, mikrovlnná trouba.

Ubytování

Schodiště : standardní

Apartmán pro 3 - 5 osob s příslušenstvím : apartmán 62 m2 v přízemí nebo prvním patře- ložnice A (1x 2 l.), ložnice B (1x 2 l.), obývací pokoj (1x 1 l. - gauč jako přistýlka), kuchyňský kout, koupelna, terasa, klimatizace není v ceně pobytu.

Studio pro 2 - 4 osoby s příslušenstvím : studio 18 - 48 m2 v přízemí nebo patře - obytná místnost (1x 2 l., 1x 2 l. - rozkl. gauč jako přistýlka), kuchyňský kout, koupelna, balkón nebo terasa, klimatizace není v ceně pobytu.

Doprava

Nástup na pobyt : 14.00 - 20.00

Ukončení pobytu : do 10.00

Popis parkování : u domu

Příjezd za zhoršených podmínek : bez problémů

 

→ Přejít na 0 termínů dovolené Makarská - apartmánový dům Ivica