Mugeba - apartmánový dům Cukovic

Celkové hodnocení zájezdu:
3.7 / 5 (3 hodnocení)

Destinace:
Chorvatsko Istrie Mugeba
Ubytování: Cukovic

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Případně si můžete vybrat z nabídky podobných zájezdů: zájezdy Chorvatsko.

Popis zájezdu

Popis

Mugeba, venkovské předměstí Poreče (5 km), leží asi 2,5 km od nudistické pláže Zelena Laguna. Malebné místo leží na vyvýšenině a má tedy nádherný panoramatický výhled na moře. Je to ideální místo pro relaxační a klidnou dovolenou.
V apartmánovém domě je šest apartmánů pro 2 - 6 osob. Všechny apartmány jsou pohodlně vybaveny ložnicí, obývacím pokojem s kuchyňským koutem, TV + SAT a koupelnou se sprchou a toaletou. Většina apartmánů má terasu. Ve dvoře se nachází parkoviště. V zahradě je možnost grilování.

Objekt je vhodný pro klienty, které chtějí zažít klidnou dovolenou a nevadí jim cestovat automobilem za koupáním nebo do města za zábavou a památkami. Tomu odpovídá i přijatelná cena.

Další informace : úschovna kol/lyží, PC/internet není k dispozici, telefon v objektu, koupelna se sprchou (0), TV+SAT na pokoji/v objektu, vybavená kuchňyka na pokoji/v objektu (lednice, kávovar), venkovní ohniště/gril, koupání - 3km, majitel přebývá v objektu

Sport a zábava: Koupání : Vzdálenost k moři a pláži je 3 km. Rozmanité pláže: přírodní kamenité pláže s travnatými plochami na slunění, oblázkové a štěrkové pláže často uměle rozšířené, doplněné vesměs oblázky, betonovými platy a terasami na opalování. Pozvolný přístup do moře je vhodný zejména pro rodiny s dětmi. Vhodné podmínky pro vodní sporty: windsurfing, vodní lyžování, jachting, potápění.

Výlety : Historické centrum Poreč (5 km), bazilika sv. Eufrasia (5 km), zámek Pazin (25 km).

minigolf (1,5 km), paragliding (1,5 km), tenis (1,5 km)

Způsob vytápění: . Veškeré energie jsou zahrnuty v ceně pobytu

Pes (domácí zvíře) : není povoleno / 1 zvíře / 1 noc

Stravování

Možnost vlastního vaření v kuchyni apartmánu - nádobí, lednička, elektrický sporák, kávovar.

Ubytování

Schodiště : standardní

Apartmán pro 2 osoby (A2) s příslušenstvím : ložnice (1x 2 l.), obývací pokoj, kuchyňský kout, koupelna.

Apartmán pro 4 osoby (B4-M) s příslušenstvím : ložnice A (1x 2 l.), ložnice B (1x 2 l.), obývací pokoj, kuchyňský kout, koupelna, terasa.

Apartmán pro 4 osoby (B4-V) s přísl. a možn. 2 přistýlek : ložnice A (1x 2 l.), ložnice B (1x 2 l.), obývací pokoj (1x 2 l. - rozkl. gauč jako přistýlka), kuchyňský kout, koupelna, terasa.

Doprava

Nástup na pobyt : 14.00 - 19.00

Ukončení pobytu : do 10.00

Popis parkování : ve dvoře objektu

 

→ Přejít na 0 termínů dovolené Mugeba - apartmánový dům Cukovic