Poreč - apartmánový dům Dinic

Celkové hodnocení zájezdu:
4 / 5 (1 hodnocení)

Destinace:
Chorvatsko Istrie
Ubytování: Dinic

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Případně si můžete vybrat z nabídky podobných zájezdů: zájezdy Chorvatsko.

Popis zájezdu

Popis

Město proslavené svými kulturně historickými památkami je jednou z nejlépe urpavenou turistickou destinací v Chorvatsku. Pro své památky je Poreč jedno z nejnavštěvovanějších míst na Istrii.
Apartmány Dini se nachází v rodinném domě v části města zvané Spadici 350 m od moře. Celkem 2 apartmány jsou pěkně vybavené a jejich kapacita je 4 - 6 osob. Situovány jsou v přízemí domu. Apartmány jsou vybaveny dvěmi ložnicemi, koupelnou, obývacím pokojem s TV + SAT a vybaveným kuchyňským koutem. V jednom apartmánu je k dispozici klimatizace.
Majitel bydlí v objektu.

Další informace : klimatizace, úschovna kol/lyží, PC/internet není k dispozici, telefon v objektu, koupelna se sprchou (1), koupelna s vanou (1), TV+SAT na pokoji/v objektu, vybavená kuchňyka na pokoji/v objektu (lednice, mikrovlnná trouba, kávovar, rychlovarná konvice, myčka), koupání - 1km, majitel přebývá v objektu

Sport a zábava: Koupání : Vzdálenost k nejbližší pláži je 350 m. V letovisku naleznete oblázkové nebo kamenité pláže, které jsou téměř vždy pod stínem borovic. Neschůdná místa jsou často zalita betonem, což je vhodné k opalování. Panují zde vhodné podmínky pro vodní sporty: windsurfing, vodní lyžování, jachting, potápění. V Poreči je mnoho pláží, vyznačující se vysokou čistotou. Moře je zde krásně modré a průzračné. Díky těmto přednostem byly mnohé pláže oceněny Modrou vlajkou: Galijot, městská pláž Gradsko, Oliva, Ulika, Laguna Materada, Bellevue, Parentium, Lotosi, Delfin, Zelena Laguna, Bijela uvala, Donji Špadii, Špadii-Materada, Borik, Brulo. Nejbližší volně přístupná nudistická oblázková pláž Zelena laguna se nachází v Bílé zátoce jižně od Poreče. Možnost navštívení koupaliště, které je vzdáleno 1,5 km.

Výlety : Nejvýznamější památkou Poreče je románská bazilika sv. Eufrazia, zapsaná na seznamu světového dědictví UNESCO. Zde se konají v letních měsících koncerty klasické hudby. Ve městě se dále konají během července a sprna oblíbené jazzové večery. Národní park Brijuni, krápníková jeskyně Baradine poblíž Nova Vas, výlety na lodích a člunech, rybolov s průvodcem, výlet lodí do Benátek.

Způsob vytápění: . Veškeré energie jsou zahrnuty v ceně pobytu.

Pes (domácí zvíře) : není povoleno / 1 zvíře / 1 noc

Stravování

Vlastní vybavená kuchyně - nádobí, myčka, lednice, sporák, trouba, mikrovlnná trouba, kávovar.

Ubytování

Schodiště : standardní

Apartmán B4 (S) pro 4 osoby s přísl. a možn. 2 přistýlek : apartmán 60 m2 - ložnice A (1x 2 l.), ložnice B (1x 2 l.), obývací pokoj (1x 2 l. - rozkl. gauč jako přistýlka), kuchyňský kout, koupelna. Upřesnění ceny: Pobyt na 1 - 2 noci s příplatkem 30%..

Apartmán B4 (N) pro 4 osoby s přísl. a možn. 2 přistýlek : apartmán 55 m2 - ložnice A (1x 2 l.), ložnice B (1x 2 l.), obývací pokoj (1x 2 l. - rozkl. gauč jako přistýlka), kuchyňský kout, koupelna, klimatizace.

Doprava

Nástup na pobyt : 14.00 - 19.00

Ukončení pobytu : do 10.00

Popis parkování : u objektu

 

→ Přejít na 0 termínů dovolené Poreč - apartmánový dům Dinic