Sušice - hotel Sport hotel Pekárna

Celkové hodnocení zájezdu:
3.5 / 5 (2 hodnocení)

Destinace:
Česká republika Plzeňský kraj Sušice
Ubytování: Sport hotel Pekárna

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Případně si můžete vybrat z nabídky podobných zájezdů: zájezdy Česká republika.

Popis zájezdu

Popis

Romantika, rodinná relaxace, ale i krátkodobý pobyt pro podnikatele v královském městě Sušice - to vše je SPORT HOTEL PEKÁRNA. Město Sušice je výchozím bodem pro krásné výlety na Šumavu, např. na Srní, Modravu, Kvildu a jiná, ještě stále panensky čistá místa Národního parku Šumava.
SPORT HOTEL PEKÁRNA obohatil město Sušici o nové možnosti dobrého ubytování, kvalitního stravování i o různé zábavné a sportovní činnost. SPORT HOTEL PEKÁRNA nabízí ubytování v příjemně zařízených dvou a třílůžkových pokojích s možností přistýlky a zapůjčení dětské postýlky a to celoročně, jak pro soukromou, tak firemní klientelu. K ubytování je 49 míst ve dvou a třílůžkových pokojích s možností přistýlky a zapůjčení dětské postýlky. Všechny pokoje jsou vybaveny koupelnou se sprchou a WC, Wi-Fi připojením na internet. V přízemí hotelu se nachází nekuřácká jídelna, ve které se podávají snídaně. K dispozici je také restaurace, která má stavebně oddělené kuřácké a nekuřácké místnosti. Přímo v budově hotelu se nachází squashová hala a dvě bowlingové dráhy. SPORT HOTEL PEKÁRNA je plně vybaven pro pořádání různých firemních školení či soustředění. K dispozici je nejen salónek s projekcí pro menší počet lidí, ale i velký sál, taktéž s projekcí, který ocení firmy s více zaměstnanci. Parkoviště je v uzavřeném hotelovém areálu.

Další informace : úschovna kol/lyží, PC/internet v objektu - WIFI, telefon v objektu, koupelna se sprchou (0), TV+SAT na pokoji/v objektu, restaurace v objektu, squashový kurt v objektu, koupání - 2km, lyžování - 10km, majitel přebývá v objektu

Vybavení: Konference : restaurace (60 míst), velký sál s kapacitou 60 míst pro konání svateb, školení, konferencí, menší sál s kapacitou 25 osob

Sport a zábava: Koupání : městské koupaliště (2 km), koupaliště Petrovice u Sušice (7 km), přírod. nádrž Čejkovy (8 km), koupaliště Annín (9,5 km), koupaliště Hory Matky Boží (10 km), koupaliště Kolinec (11 km), přírod. nádrž Čimice (11 km), koupaliště Nezidce na Šumavě (13 km), Číhaň (17 km), Bernartice (17 km), krytý aquapark Horažďovice (19 km), Běšiny (22 km), koupaliště Velké Hydčice (24 km), kryté bazény v Železné Rudě (30 km)

Lyžování : Jednomístný lyžařský vlek na Hamižné hoře - Hartmanice (10 km) - délka 570 m, ski areál Nezdice (13 km), lyžařský vlek Kašperské Hory (20 km), ski areál Kocourov - Klatovy (28 km), ski areál Železná Ruda (30 km)

Výlety : hrad Kašperk, město Klatiovy (28 km) - město proslavily karafiáty, na náměstí stojí 81 m vysoká Černá věž, radnice, jezuitský kostel, pěší turismus v okolí Sušice - hrad Rabí, rozhledna Svatobor, kaple Anděla Strážce

2 bowlingové dráhy, squashová hala v hotelu, v okolí: zimní stadion, projížďky na koních (Divišov, Vrabčov -jízdárny), volejbalové hřiště a tenisové kurty, fotbalový a atletický stadion (s tartanovou dráhou), sportovní hala, fitnescentrum aj.

Rybaření : řeka Otava (500 m)

Pro děti : malý kout s dětskými hračkami, 200 m od hotelu je travnaté dětské hřiště s houpačkami, prolézačkami

Způsob vytápění: zajištěno centrálně. Veškeré energie jsou zahrnuty v ceně pobytu.

Pes (domácí zvíře) : 100 Kč / 1 zvíře / 1 noc

Stravování

V ceně ubytování je zahrnuta snídaně. Možnost využití hotelové restaurace.

Ubytování

Schodiště : standardní

2 l. pokoj s přísl. a možn. 1 přistýlky : sprcha, WC, TV + SAT.

3 l. pokoj s přísl. a možn. 1 přistýlky : sprcha, WC, TV + SAT.

Doprava

Nástup na pobyt : dle dohody

Ukončení pobytu : dle dohody

Popis parkování : na uzavřeném hotelovém pozemku

Příjezd za zhoršených podmínek : bez problémů

 

→ Přejít na 0 termínů dovolené Sušice - hotel Sport hotel Pekárna