Buchlovice - penzion Knop

Celkové hodnocení zájezdu:
4 / 5 (2 hodnocení)

Destinace:
Česká republika Zlínský kraj
Ubytování: Knop

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Případně si můžete vybrat z nabídky podobných zájezdů: zájezdy Česká republika.

Popis zájezdu

Popis

Objekt se nachází v klidném prostředí, avšak blízko náměstí a zámku (cca 200 m). Hrad Buchlov je vzdálen cca 2 km, Velehrad 7 km. Lehce dostupné turistické a cykloturistické stezky, popř. běžkařský terén v krásném prostředí chřibských lesů bohatých na přírodní zajímavosti (skály, vyhlídky) a také na kulturní památky (zřícenina Cimburk, hradisko sv. Klimenta, Archeoskanzen Modrá atd.). Je zde možnost návštěv folklorních slavností v zámeckém parku (v létě prakticky každý víkend) a také možnost návštěv koncertů populární hudby - 'Buchlovské hudební léto'.
Jedná se o ubytování v patře rodinného domu. K dispozici je 10 l. apartmán, který se skládá ze dvou 4 l. pokojů a jednoho 2 l. pokoje s možností přistýlky. Pro všechny tyto pokoje je společné sociální zařízení, hala s TV + SAT a zařízená kuchyně. Pokoje lze objednat i samostatně, min. však pro 6 osob. Dále jsou k dispozici dva 2 l. pokoje s vlastním sociálním zařízením a kuchyňským koutem.

Další informace : úschovna kol/lyží, PC/internet není k dispozici, koupelna se sprchou (5), TV+SAT na pokoji/v objektu, vybavená kuchňyka na pokoji/v objektu (lednice, rychlovarná konvice), koupání - 1km, lyžování - 3km, majitel přebývá v objektu

Poloha: Les : 500 m

Sport a zábava: Koupání : přehrada Smraďavka (1 km), krytý bazén, koupaliště a welness v Uh. Hradišti (10 km), přírodní štěrková jezera v Ostrošské Nové Vsi (12 km), aquapark v Uh. Brodě (30 km), lázně Luhačovice (30 km)

Lyžování : v blízkém okolí běžkařský terén, lyžařský vlek v Břestku (3 km), skipark Stupava ( 2 vleky, uměle zasněžovaný svah s nočním osvětlením) (10 km)

Výlety : zámek a park Buchlovice, muzeum vína, hrad Buchlov, bazilika Velehrad, archeoskanzen Modrá, muzeum tupeské keramiky, památník Velké Moravy ve Starém Městě, muzea a galerie v Uh.Hradišti, ZOO a zámek Lešná, Zlín - Baťův kanál, zámek a zahrada Kroměříž - památka UNESCO, lázně Luhačovice, zámek a Mohyla Míru Slavkov, zámek Bučovice, letiště Kunovice - tandemové seskoky padákem, lety balónem, vyhlídkové lety letadlem, letecké muzeum

v Uherském Hradišti sportovní centrum, ranč Nevada (2 km) - jízda na koních a ponících

Rybaření : přehrada Smraďavka (2 km), řeka a slepá ramena Moravy

Způsob vytápění: zajištěno centrálně. Veškeré energie jsou zahrnuty v ceně pobytu.

Pes (domácí zvíře) : není povoleno / 1 zvíře / 1 noc

Stravování

Strava není zahrnuta v ceně ubytování. V objektu nejsou stravovací možnosti. Na náměstí a v okolí (cca 200 m) šest restaurací a další občerstvení.

Ubytování

Schodiště : standardní

2 l. pokoj bez přísl. s možn. 1 přistýlky : lůžka (společné sociální zařízení na chodbě).

2 l. pokoj s příslušenstvím : koupelna (sprcha, WC).

4 l. pokoj bez příslušenství : lůžka (společné sociální zařízení na chodbě).

Doprava

Nástup na pobyt : 15.00 - 20.00

Ukončení pobytu : do 10.00

Popis parkování : parkoviště před domem

Příjezd za zhoršených podmínek : bez problémů

 

→ Přejít na 0 termínů dovolené Buchlovice - penzion Knop