Nový Hrozenkov - chata

Celkové hodnocení zájezdu:
3.7 / 5 (3 hodnocení)

Destinace:
Česká republika Zlínský kraj
Ubytování: chata CZ3032

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Případně si můžete vybrat z nabídky podobných zájezdů: zájezdy Česká republika.

Popis zájezdu

Popis

Stylová dřevěná chata stojí na samotě v lesích za obcí Nový Hrozenkov. Jedná se o místo v samém srdci Chráněné krajinné oblasti Beskydy, které nabízí vysoký standart, pohodlí i romantiku života v horách. Okolní zachovalá příroda je protkána kvalitně značenými turistickými a cykloturistickými stezkami, které vedou z malebných údolí až na vrcholky kopců s krásnými výhledy na celé Beskydy.
Chata stojí na vlastním neoploceném pozemku v údolí, jehož romantiku podtrhuje protékající horský potůček přímo u chaty. Hlavním vchodem ze zadní části domu se vchází do vstupní chodby a z ní dále do chodby (věšáková stěna), z které je přístupné sociální zařízení (WC v rámci koupelny, koupelna - masážní sprchový kout, T+S, umyvadlo, zrcadlo, věšáky) a kuchyně (stůl, 2x židle) se společenskou místností (kožená sedačka, 2x kožené křeslo, konferenční stolek, klavír, 3x křeslo, krbová kama, stůl, 4x židle, sekretář, TV, CD radiomagnetofon, DVD přehrávač). Ze společenské místnosti ústí schody na chodbu v podkroví (konferenční stolek, křesla), z které se dále jde do pokoje A (lůžka, rozkl. gauč, konf. stolek, 2x křeslo, 4x noční stolek, lampička, skříň, komoda) se sociálním zařízením (WC v rámci koupelny, koupelna: vana + sprcha, T+S, 2x umyvadlo, pračka, zrcadlo) a pokoj B (lůžka, stůl, 4x židle, 6x noční stolek, lampička, skříň, komoda) se sociálním zařízením (WC v rámci koupelny, koupelna: vana + sprcha, T+S, 2x umyvadlo, pračka, zrcadlo). Kolem objektu je velký zatravněný pozemek, na kterém mohou klienti využít venkovní posezení na zastřešené terase, přenosný gril, dětské pískoviště a dětské houpačky.
Zákaz kouření v celém objektu.

Další informace : úschovna kol/lyží, PC/internet není k dispozici, koupelna se sprchou (1), koupelna s vanou (1), BTV na pokoji/v objektu, vybavená kuchňyka na pokoji/v objektu (lednice, mikrovlnná trouba, kávovar, rychlovarná konvice), vnitřní krb, venkovní ohniště/gril, koupání - 1km, lyžování - 3km

Poloha: Les : 20 m

Sport a zábava: Koupání : Nový Hrozenkov - přírodní nádrž Balaton (3 km), Velké Karlovice - koupaliště (10 km), Vsetín - krytý bazén (20 km), Frenštát pod Radhoštěm - aquapark (40 km)

Lyžování : Vranča - lyžařské středisko (3 km), Portáš-Kohútka lyžařské středisko (10 km), Velké Karlovice - lyžařské středisko (10km), Soláň - lyžařské středisko (20 km), Pustevny - lyžařské středisko (30 km), Bílá - lyžařské středisko (30 km)

Výlety : Velké Karlovice - muzeum a dřevěný kostel, Valašské Meziříčí - hvězdárna, Rožnov pod Radhoštěm - skanzen, Pustevny - výletní místo, Kopřivnice - museum Tatra, Štramberk - malebné městečko s Trúbú (rozhledna) a jeskyní, CHKO Beskydy, Slovensko

Rybaření : Nový Hrozenkov - štěrkovna (3 km)

Pro děti : pískoviště a houpačky pro děti

Způsob vytápění: ústřední topení - plyn, krb. El. energie, plyn a tuhá paliva se hradí na místě dle skutečné spotřeby.

Pes (domácí zvíře) : 100 Kč / 1 zvíře / 1 noc

Stravování

vlastní vybavená kuchyně - kuch. linka (dřez, T+S), mikrovlnná trouba, rychl. konvice, plynovo-elektrický sporák + trouba, kávovar Tchibo na kapsle, lednice s mrazákem

Ubytování

Pro děti : 2x dětská postýlka na vyžádání

Chata pro 12 osob : pokoj A (1x 2 l., 2x 1 l., 1x 2 l. - rozkl. gauč jako přistýlka), pokoj B (1x 2 l., 4x 1 l.). Upřesnění ceny: Při pobytu na 1 noc platí stejná cena jako za víkendový pobyt..

Doprava

Nástup na pobyt : 15.00 - 19.00

Ukončení pobytu : do 10.00

Popis parkování : na neoploceném pozemku u objektu

Příjezd za zhoršených podmínek : v zimním období doporučeny sněhové řetězy

 

→ Přejít na 0 termínů dovolené Nový Hrozenkov - chata