Rožnov pod Radhoštěm - penzion Horní

Celkové hodnocení zájezdu:
3.4 / 5 (3 hodnocení)

Destinace:
Česká republika Zlínský kraj
Ubytování: Horní

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Případně si můžete vybrat z nabídky podobných zájezdů: zájezdy Česká republika.

Popis zájezdu

Popis

Objekt se nachází v okrajové části města Rožnova pod Radhoštěm, které se nalézá v samém srdci Chráněné krajinné oblasti Beskydy. Jedná se o místo v kopci nad městem, z kterého je krásný výhled na údolí. Místo je vhodným východiskem za poznáním romantických zákoutí zdejšího okolí. Je též vhodným východiskem pro běžkaře.
Penzion stojí na zatravněném a pěkně upraveném pozemku. Jedná se o moderní rodinný dům, v jehož jedné části bydlí majitelé a ve druhé jsou dva apartmány a jeden pokoj určené klientům. Apartmány se skládají z pokoje (lůžka, 2x noční stolek, 2x lampička, stůl, 4x židle, skříň, TV, rohová pohovka, konf. stolek, 4x křeslo), kuchyně a sociálního zařízení (WC v rámci koupelny - vana, umyvadlo). Pokoj má vlastní koupelnu se sprchou a WC. Kolem objektu je velký a z části oplocený pozemek, na kterém mohou klienti využít venkovní posezení (zahradní nábytek), dětské pískoviště, houpačky, lehátka a přenosný gril. Z pozemku je krásný výhled na okolní přírodu.
Celý penzion je nekuřácký.

Další informace : úschovna kol/lyží, PC/internet v objektu - kabel, koupelna se sprchou (0), koupelna s vanou (0), BTV na pokoji/v objektu, vybavená kuchňyka na pokoji/v objektu (lednice, rychlovarná konvice), venkovní ohniště/gril, bazen v objektu (vniřní), koupání - 0km, lyžování - 8km, majitel přebývá v objektu

Poloha: Les : v místě

Sport a zábava: Koupání : vnitřní bazén - k dispozici pouze v letních měsících, Rožnov pod Radhoštěm - koupaliště, krytý bazén s tobogánem (3 km), Frenštát pod Radhoštěm - aquapark (5 km), Bystřička - přehradní nádrž (20 km), Horní Bečva - přehradní nádrž (20 km)

Lyžování : vhodný terén pro dětské sáňkování či lyžování u objektu, běžkování v okolí, Pustevny - lyžařské středisko (8 km), Soláň - lyžařské středisko (13 km), Bílá - lyžařské středisko (25 km)

Výlety : Rožnov pod Radhoštěm - skanzen, koně, PIVNÍ LÁZNĚ - jedny z nejnovějších, Vizovice - zámek, Kopřivnice - muzeum, Štramberk - rozhledna, historické město, Nový Jičín - kloboučnické muzeum, Velké Karlovice - skanzen, CHKO Beskydy

Rožnov pod Radhoštěm - sportoviště

Rybaření : řeka Bečva, přehrady v okolí

Pro děti : dětské pískoviště, houpačky

Způsob vytápění: zajištěno centrálně. Veškeré energie jsou zahrnuty v ceně pobytu.

Pes (domácí zvíře) : není povoleno / 1 zvíře / 1 noc

Stravování

Strava není zahrnuta v ceně ubytování, apartmány jsou vybaveny vlastní kuchyňkou - 4 pl. elektrický vařič, lednice, rychlovarná konvice. Další stravování možné v okolních restauracích.

Ubytování

Pro děti : dětská postýlka: 100 Kč / noc

Schodiště : standardní

2 l. pokoj s přísl. a možn. 1 přistýlky : koupelna (sprcha, WC).

4 l. apartmán s přísl. a možn. 2 přistýlek : pokoj (lůžka, noční stolky, stůl, židle, skříň, TV, rohová pohovka, konf. stolek, křesla), kuchyně, koupelna. Upřesnění ceny: Při obsazení apartmánu pouze 2 osobami se hradí příplatek 200 Kč / apartmán / noc..

Doprava

Nástup na pobyt : 15.00 - 19.00

Ukončení pobytu : do 10.00

Popis parkování : u objektu na příjezdové asfaltové cestě

Příjezd za zhoršených podmínek : bez problémů

 

→ Přejít na 0 termínů dovolené Rožnov pod Radhoštěm - penzion Horní