Nový Hrozenkov - rekreační dům

Celkové hodnocení zájezdu:
3.7 / 5 (3 hodnocení)

Destinace:
Česká republika Zlínský kraj
Ubytování: rekreační dům CZ1096

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Případně si můžete vybrat z nabídky podobných zájezdů: zájezdy Česká republika.

Popis zájezdu

Popis

Rekreační dům se nachází na začátku obce Nový Hrozenkov v údolí Břežita, na polosamotě, kterou obklopují louky a lesy zdejší Chráněné krajinné oblasti Beskydy. Jedná se o velmi klidné místo v kopci, odkud je pěkný výhled na okolní krajinu. Místo je vhodné k navštívení mnoha přírodních památek v CHKO Beskydy, ale i CHKO Kysuce, jež se rozkládá ve Slovenské republice. Jedná se o oblast určenou jak ke klidnému odpočinku v blízkém okolí objektu a výletům do významných okolních měst, tak i k aktivitám, jako je turistika a cykloturistika.
Objekt je dvoupodlažní zrekonstruovaný rekreační dům, který je celý k dispozici klientům. Do přízemí se vchází samostatným vchodem přes verandu (věšáková stěna, zrcadlo, 1x skříň, přímotop), z které se vchází na samostatné WC (s umyvadlem, zrcadlem), samostatné moderní koupelny (rohová vana, pračka, umyvadlo) a do kuchyně společné s obývacím pokojem (sedačka, 2x křeslo, stolík, BTV, krb, kachlové kamna, přímotop, stůl, židle, gauč). V přízemí v chodbě jsou dřevěné schody, po kterých se vchází do prvního patra, kde jsou dvě ložnice. Ložnice A (lůžka, stolky s lampičkami, skříňka, skříň ) a ložnice B (lůžka, noční stolky s lampičkami, skříň, patrová postel, z ložnice je také přístup na balkon). V prvním patře je také samostatné WC (umyvadlo, zrcadlo) a koupelna (rohová vana, umyvadlo, zrcadlo). Kolem objektu je velký travnatý pozemek, kterým probíhá příjezdová cesta a je zde malé parkoviště pro klienty. Pro chvíle odpočinku je připraveno venkovní posezení pod zastřešenou pergolou s možností využití zahradního krbu, kde se také nalézá velká houpačka a ruské kuželky. K dispozici jsou také společenské hry, badminton, stůl na stolní tenis a pískoviště.

Další informace : úschovna kol/lyží, PC/internet není k dispozici, koupelna s vanou (2), BTV na pokoji/v objektu, vybavená kuchňyka na pokoji/v objektu (lednice, rychlovarná konvice), vnitřní krb, venkovní ohniště/gril, koupání - 6km, lyžování - 3km

Poloha: Les : u objektu

Sport a zábava: Koupání : Bečva - řeka (2 km), Karolínka - vodní nádrž (6 km), Velké Karlovice - koupaliště (9 km), Rožnov pod Radhoštěm - koupaliště, krytý bazén (30 km)

Lyžování : Halenkov - lyžařský vlek (3 km), Karolínka - lyžařský vlek (6 km), Velké Karlovice - lyžařské středisko (9 km), středisko Soláň (15 km)

Výlety : Vsetín - zámek, muzeum, hvězdárna, Valašské Meziříčí - náměstí s měšťanskými domy, zámek Žerotínů a Kinských, Rožnov pod Radhoštěm - Valašské muzeum v přírodě, zřícenina hradu, Pustevny - Radhošť - roubená lidová architektura, Kelč - zámek, Lešná - zámek a zámecký park, Lidečko - Čertovy skály, možnost houbaření

Velké Karlovice - lyžování, běžkování

Rybaření : Karolinka - vodní nádrž

Způsob vytápění: kachlová kamna, el. přímotopná tělesa. El. energie se hradí na místě dle skutečné spotřeby.

Pes (domácí zvíře) : 0 Kč / 1 zvíře / 1 noc

Stravování

vlastní vybavená kuchyně - rychlovarná konvice, 4 pl. sporák s troubou, lednice, mrazák

Ubytování

Pro děti : dětská postýlka

Schodiště : standardní

Rekreční dům pro 6 osob : ložnice I. (1x 2 l., 1x 2 l. - patrová), ložnice II. (1x 2 l.).

Doprava

Nástup na pobyt : 15.00 - 19.00

Ukončení pobytu : do 10.00

Popis parkování : u objektu

Příjezd za zhoršených podmínek : v zimním období doporučené sněhové řetězy

 

→ Přejít na 0 termínů dovolené Nový Hrozenkov - rekreační dům