Lienz - chata Hub - Tir

Celkové hodnocení zájezdu:
4 / 5 (2 hodnocení)

Destinace:
Rakousko Tyrolsko Lienzer Dolomiten
Ubytování: Hub - Tir

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Případně si můžete vybrat z nabídky podobných zájezdů: zájezdy Rakousko.

Popis zájezdu

Popis

V okolí města Lienz, obklopeném skalními stěnami Lienzských Dolomit, se budou nejlépe cítit návštevníci, kteří mají rádi kombinaci dovolené v nádherné přírodě a snadné dostupnosti městského života. Zatímco svahy v oblasti Zettersfeld patří k těm, kde lze vychutnávat nerušenou pohodu, tratě na Hochsteinu mají charakter vysloveně sportovní. Výborné podmínky mají v okolí Lienzu také bežkaři, pro které je zde k dispozici 110 km tratí všech druhu obtížnosti. Region a město Lienz nabízejí mimořádně bohaté možnosti mimolyžařského sportovního vyžití i společenského života.


Chata stojí na klidném a slunném místě, v krásné přírodě, přímo v centru lyžařského střediska Lienzer Dolomiten. Příjezd autem je v zimním období možný pouze na parkoviště u vleků. Transport provádí majitel chaty, případně je možný výjezd lanovkou a poté sjezd na lyžích k chatě, který trvá přibližně 10 minut. V létě možný příjezd autem až k objektu. Obyvatelné je pouze přízemí chaty, kde se nachází komfortní místnost vybavená v rustikálním stylu. Mezi vybavení této místnosti patří krb a kuchyňský kout. V přízemí se dále nachází pokoj s postelí s nebesy, jeden čtyřlůžkový pokoj s patrovými postelemi a sauna. Chata je vytápěna krbem. Patro se nepronajímá. Slouží k účelům majitele chaty, který tam občas může přebývat. Před chatou jsou louky, zastřešená terasa, lehátka a gril.

66 a více dnů před nástupem na pobyt je nutné uhradit minimální zálohu 50% z celkové ceny pobytu. 65 a méně dnů před nástupem se hradí 100% částky. Je nutné si s sebou přivézt povlečení, ručníky, osušky a toaletní potřeby. Dřevo na topení je u chaty k dispozici zdarma. Brikety na grilování je potřeba si přivézt, popř. možnost nasbírat si drobné dříví v lese, který je nedaleko chaty. Je možný transport zavazadel za poplatek. Závěrečný úklid není potřeba hradit, pokud po sobě důkladně uklidíte.

Další informace : úschovna kol/lyží, PC/internet není k dispozici, koupelna se sprchou (0), vybavená kuchňyka na pokoji/v objektu (lednice, mikrovlnná trouba, kávovar), vnitřní krb, sauna, venkovní ohniště/gril, nutné vlastní povlečení, nutný závěrečný úklid nebo jeho úhrada, koupání - 11km, lyžování - 0km, majitel přebývá v objektu

Sport a zábava: Koupání : Koupaliště (11 km).

Lyžování : Chata se nachází přímo v oblasti Linzer Dolomiten, sjezdovky (100 m), lyžařská škola (2 km).

Výlety : Přímo u chaty jsou turistické stezky, tůry v horské oblasti Linzer Dolomiten.

Způsob vytápění: ústřední topení na tuhá paliva. Veškeré energie jsou zahrnuty v ceně pobytu.

Pes (domácí zvíře) : 0 € / 1 zvíře / 1 noc

Stravování

Vlastní vybavená kuchyně - el. sporák, lednice, mikrovlnná trouba, kávovar.

Ubytování

Schodiště : standardní

Chata pro 6 osob : přízemí: 65 m2, pokoj (1x 2 l.), pokoj (4x 1 l. - patrové postele), sprcha/WC, sauna, obývací pokoj s krbem; kuchyňský kout.

Doprava

Nástup na pobyt : 14.00 - 19.00

Ukončení pobytu : do 9.00

Popis parkování : u objektu není možné parkovat, parkoviště se nachází asi 200 m od chaty

Příjezd za zhoršených podmínek : doporučujeme zimní řetězy, zimní pneu je podmínkou

 

→ Přejít na 0 termínů dovolené Lienz - chata Hub - Tir