Artstetten - rekreační dům Prangerplatz

Celkové hodnocení zájezdu:
3.7 / 5 (3 hodnocení)

Destinace:
Rakousko Dolní Rakousko Melk
Ubytování: Prangerplatz

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Případně si můžete vybrat z nabídky podobných zájezdů: zájezdy Rakousko.

Popis zájezdu

Popis

Arstetten je ideálním výchozím místem pro kulturní nadšence, sportovce, milovníky přírody i cestovatele. Městečko se nachází v regionu Podunají, kudy vede známá Dunajská cyklostezka, na kterou se snadno můžete napojit.
Nově renovovaný a s láskou k detailům zařízený rekreační dům pro 5 osob nabízí 2 ložnice, dobře vybavenou kuchyni s kávovarem, troubou, sporákem nebo rychlovarnou konvicí. V domě je dále koupelna se sprchou, 2 WC, obývací pokoj s jídelnou, LCD TV, rádio. Povlečení a ručníky jsou v ceně pobytu. Možnost využítí vlastní terasy a parkoviště. Možnost ochutnávky domácích výrobků: marmelády, ovoce, zelenina, ořechový likér.
Objekt je nekuřácký.

Další informace : úschovna kol/lyží, PC/internet není k dispozici, koupelna se sprchou (1), BTV na pokoji/v objektu, vybavená kuchňyka na pokoji/v objektu (lednice, mikrovlnná trouba, kávovar, rychlovarná konvice, myčka), venkovní ohniště/gril, koupání - 1km

Sport a zábava: Koupání : V místě koupaliště (600), koupaliště v Pchlarnu (7 km) a v Melku an der Donau (14 km), kryté bazény a solária ve městech Ybbs (21 km), St. Pölten (43 km).

Výlety : Zámek Artstetten, oblast Wachau, která je na seznamu světového kulturního dědictví UNESCO (25 km), historické památky v Melku a Kremsu, Dunajská cyklostezka, Vídeň (100 km), kláštery v Melk,Göttweigu, Maria Taferlu, muzeum výtvarného umění v Kremsu, zřícenina Aggsteinund.

v místě dvě tenisová hřiště, Dunajská cyklostezka, turistická stezka Jakobsweg, golfové hřiště v Maria Taferlu

Způsob vytápění: peletové vytápění a krbová kamna. Na místě se hradí poplatek, pouze pokud topíte, ostatní energie jsou v ceně.

Pes (domácí zvíře) : 3 € / 1 zvíře / 1 noc

Stravování

Možnost vlastního vaření ve vybavené kuchyni - kávovar, trouba, sporák, rychlovarná konvice, myčka, chladnička s mrazákem, mikrovlnná trouba.

Ubytování

Schodiště : standardní

Rekreační dům pro 2 - 6 osob : 120m2; 2x ložnice (1x 2 l.), vybavená kuchyně,obývací místnost (1x 2 l. - rozkládací dvoulůžko), jídelna, kabelová TV, koupelna se sprchou, pračka, oddělené WC, terasa. Upřesnění ceny: při pobytech kratších jak na tři noci příplatek 10%, který se hradí spolu s pobytem.

Doprava

Nástup na pobyt : 14.00 - 19.00

Ukončení pobytu : do 10.00

Popis parkování : u objektu

 

→ Přejít na 0 termínů dovolené Artstetten - rekreační dům Prangerplatz