Neustift - apartmány Peer

Celkové hodnocení zájezdu:
3 / 5 (1 hodnocení)

Destinace:
Rakousko Tyrolsko Stubaital
Ubytování: Peer

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Případně si můžete vybrat z nabídky podobných zájezdů: zájezdy Rakousko.

Popis zájezdu

Popis

Dům leží na venkově v horách, přímo v srdci Stubaie. Výhodou tohoto místa je klidná a slunná poloha, blízkost Stubaiského ledovce a bezprostřední možnost horské turistiky. Od domu vede 2 km dlouhá turistická stezka až do centra Neustiftu.
Apartmán nabízí ubytování o velikosti 60 m2. Má dvě oddělené ložnice pro 6 osob, koupelnu, zahradu a terasu. Každá ložnice má svou televizi se satelitem, dvě lůžka a přistýlku. Kuchyně je kompletně zařízena. V moderním stylu je zařízena i koupelna se sprchou, WC a dvěma umyvadly. Dům nemá koberce, proto je vhodný pro alergiky. Využít můžete úschovny lyží a kol, 146 m2 velké zahrady, v létě jsou k dispozici lehátka.
Domácí zvířata jsou povolená jen v období od května do října a nesmí zůstávat o samotě v apartmánu! V domě nejsou koberce, proto vhodné pobyty pro alergiky.



V lyžařském středisku 11er- Lifte Neustift je možné dohodnout si česky mluvícího instruktora.

Další informace : úschovna kol/lyží, PC/internet není k dispozici, koupelna se sprchou (1), TV+SAT na pokoji/v objektu, vybavená kuchňyka na pokoji/v objektu (lednice, kávovar, rychlovarná konvice, myčka), nutný závěrečný úklid nebo jeho úhrada, koupání - 5km, lyžování - 2km, majitel přebývá v objektu

Poloha: Les : dům se nachází kousek od okraje lesa

Sport a zábava: Koupání : V Neustiftu se nachází centrum pro volný čas s krytým bazénem a masážními tryskami, vodní skluzavky se světelnými efekty (5 km).

Lyžování : Skiareály: Elferlift Neustift (2 km) - je možné dohodnout si česky mluvícího instruktora; skiareál Schlick 2000 (4 km), Stubaiský ledovec (19 km).

Výlety : Alpenzoo Innsbruck, historické centrum města Innsbruck s historickou atraktivitou 'Goldenes Dachl', Swarovského křištálový svět ve Schwazu, v blízkosti domu zábavní park (horolezecká zahrada přístupná od 6ti let), jízda na ponících v sousední vesničce, kurzy Nordic Walkingu, letní sáňkařská dráha v obci Mieders, zámek Ambras.

Pro děti : zahrada o rozloze 146 m2; od května do října k dispozici skákací trampolína se sítí

Způsob vytápění: zajištěno centrálně. Veškeré energie jsou zahrnuty v ceně pobytu

Pes (domácí zvíře) : není povoleno / 1 zvíře / 1 noc

Stravování

Možnost vlastního vaření v zařízené kuchyni - kávovar, toaster, sporák, lednička, myčka, mraznička, trouba.

Ubytování

Schodiště : standardní

Apartmán pro 3 - 6 osob : 2 ložnice (1x 2 l. a 1x 1 l. - přistýlka), každá se SAT-TV, sprcha, WC, radio, vybavená kuchyně, fén. Upřesnění ceny: kratší pobyty než je povoleno nejsou možné, při pobytu ve svátek je možné navýšení ceny.

Doprava

Nástup na pobyt : 14.00 - 19.00

Ukončení pobytu : do 10.00

Popis parkování : u objektu

Příjezd za zhoršených podmínek : v zimním období doporučujeme řetězy

 

→ Přejít na 0 termínů dovolené Neustift - apartmány Peer