Neukirchen - chalupa Gro - Sbg

Celkové hodnocení zájezdu:
3.5 / 5 (2 hodnocení)

Destinace:
Rakousko Salcbursko Neukirchen am Großvenediger
Ubytování: Gro - Sbg

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Případně si můžete vybrat z nabídky podobných zájezdů: zájezdy Rakousko.

Popis zájezdu

Popis

Malá obec Bramberg se nachází v Salzbursku poblíž Neukichenu (7 km) a asi 35 km od Zell am See. Bramberg leží na úpatí Wildkogelu, vrcholu Kitzbühelských Alp.


Tato překrásná chalupa má útulnou obytnou světnici s posezením a kachlovými kamny s výstupem na dvoumístnou galerii s lůžky, kompletně vybavenou kuchyni, koupelnu se sprchou, WC a čtyřlůžkový pokoj. K dispozici je dále velký sklep, ložní prádlo, vysoušeč bot a rádio. Za poplatek je možné využít vedlejší budovu s dvoulůžkovým pokojem nebo bez něho, dále pak wellness se saunou, vířivkou, WC, sprcha a relaxační místnost se TV + SAT. Před chalupou je posezení, lehátka, houpačka, gril a malá studna.

66 a více dnů před nástupem na pobyt je nutné uhradit minimální zálohu 50% z celkové ceny pobytu. 65 a méně dnů před nástupem se hradí 100% částky. Silvestrovský pobyt je možný pouze na 14 dní a více. Doporučujeme si přivést ručníky a toaletní potřeby, jinak na místě za poplatek.

Další informace : úschovna kol/lyží, PC/internet není k dispozici, koupelna se sprchou (0), TV+SAT na pokoji/v objektu, vybavená kuchňyka na pokoji/v objektu (lednice, mikrovlnná trouba, kávovar, myčka), vnitřní krb, sauna, výřivka, venkovní ohniště/gril, nutné vlastní povlečení, koupání - 7km, lyžování - 0km

Sport a zábava: Koupání : Koupaliště v Neukirchenu (7 km).

Lyžování : Kolem chaty vede sjezdovka ze střediska Wildkogel; vzdálenost 100 m k nástupní stanici kabinkové lanovky; do střediska Wildkogel vede od konce sjezdovky skibus; nejdelší zasněžovaná přírodní sáňkařská dráha na světě.

Výlety : Celá oblast Hohe Tauern je protkaná skvělými vysokohorskými i údolními turistickými a cykloturistickými stezkami.

tenis, jízda na koních (7 km)

Způsob vytápění: dřevem v kachlových kamnech a elektricky. Veškeré energie jsou zahrnuty v ceně pobytu.

Pes (domácí zvíře) : není povoleno / 1 zvíře / 1 noc

Stravování

Kompletně vybavená kuchyně - sporák, lednice, myčka, mikrovlná trouba, kávovar.

Ubytování

Schodiště : standardní

Chalupa pro 6 osob : 48 m2; v přízemí: místnost (2x 1 l. - patrová postel), pokoj (2x 2 l.).

Doprava

Nástup na pobyt : 14.00 - 19.00

Ukončení pobytu : do 9.00

Popis parkování : u objektu

Příjezd za zhoršených podmínek : v letním období bez problémů, v zimním období doprava sněžným skůtrem na objekt za poplatek

 

→ Přejít na 0 termínů dovolené Neukirchen - chalupa Gro - Sbg