Györ - hotel Famulus

Celkové hodnocení zájezdu:
4 / 5 (2 hodnocení)

Destinace:
Maďarsko Západní Maďarsko
Ubytování: Famulus

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Případně si můžete vybrat z nabídky podobných zájezdů: zájezdy Maďarsko.

Popis zájezdu

Popis

Město Györ leží na řece Rábě kousek od slovenských hranic. Spolu s relaxací můžete obdivovat i zdejší památky a historii města. Jedná se o druhé nej město v Maďarsku co se týče historie.
Hotel Famulus**** se nachází v bezprostřední blízkosti barokního centra města a vedle nákupního střediska Árkád. Všechny pokoje mají klimatizaci, LCD TV, telefon, připojení na internet, minibar a vysoušeč vlasů. Pokoje jsou jednolůžkové, dvoulůžkové a některé jsou s možností přistýlky. 2 pokoje jsou upraveny pro tělesně postižené osoby. Hotel je jeden z největších konferenčních hotelů v Györu. Konferenční místnost je určena až pro 180 osob a může být rozdělena na 3 menší sály. Pro aktivní hosty je v hotelu k dispozici posilovna, squash nebo bowling. Hosté mohou využít masážní klub nabízející různé druhy masáží, je zde herna pro děti nebo možnost vypůjčení kol. Ubytovaní hosté mají k dispozici parkoviště.

Další informace : pokojový servis, praní a žehlení, bezbarierovost - , trezor, klimatizace, PC/internet v objektu - WIFI, telefon v objektu, koupelna s vanou (0), BTV na pokoji/v objektu, restaurace v objektu, bar/vinárna v objektu, squashový kurt v objektu, hlídané parkoviště, koupání - Areál termálních lázní 1km, majitel přebývá v objektu

Sport a zábava: Koupání : Areál termálních lázní je vzdálen asi 1 km od hotelu, cesta vede přes romantické centrum města.

Výlety : Různá muzea a galerie v Györu, opatství Pannonhalma - součást světového dědictví (15 km).

Způsob vytápění: zajištěno centrálně. Veškeré energie jsou zahrnuty v ceně pobytu

Pes (domácí zvíře) : není povoleno / 1 zvíře / 1 noc

Stravování

V ceně ubytování je zahrnuta snídaně, která je formou bufetu. Na místě je možnost dokoupení polopenze (11 € / osoba / den).

Ubytování

Pro děti : postýlky, židličky

Schodiště : standardní

2 l. pokoj s přísl. s možn. 1 přistýlky : telefon, minibar, LCD TV, fén, klimatizace. Upřesnění ceny: Na přistýlku lze umístit pouze dítě do 11 let vč..

Doprava

Nástup na pobyt : od 14.00

Ukončení pobytu : do 11.00

Popis parkování : parkoviště vyhrazené pro hosty hotelu

 

→ Přejít na 0 termínů dovolené Györ - hotel Famulus