Harkány - hotel Xavin

Celkové hodnocení zájezdu:
3 / 5 (3 hodnocení)

Destinace:
Maďarsko Jižní Maďarsko Harkány
Ubytování: Xavin

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Případně si můžete vybrat z nabídky podobných zájezdů: zájezdy Maďarsko.

Popis zájezdu

Popis

Hotel se nachází v proslulých maďarských lázních Harkány s mimořádně léčivými termálními prameny. Lázeňské město Harkány se středomořským podnebím leží v jihozápadním cípu země, přímo vedle řeky Drávy (27 km od Pécse a 242 km od Budapešti). Hotel a restaurace Xavin je situován v centu města Harkány, leží na hlavní ulici, asi 150 m od lázeňského areálu.
Moderní, velmi elegantní wellness hotel Xavin ***se nachází ve středu města. Hotel nabízí 34 pokojů, které jsou velmi příjemně zařízeny, naleznete zde TV, telefon, trezor, minibar, sprchový kout a WC, možnost klimatizace za poplatek, ručníky a osušky. V přízemí se nachází rozsáhlé wellness centrum, kde naleznete bazén a finskou saunu, centrum zdraví, kde si můžete nechat udělat masáž či ošetření nohou. Plavecký bazén má rozměry 7 x 4 metru. Vstup do bazénu a wellness zóny je za poplatek. V hotelu se mimo jiné nachází i konferenční místnost. V prvním patře hotelu se nachází restaurace, která je otevřena po celý rok a od jara do podzimu mohou hosté využít velké čajové zahrady. Vybavení pokojů:

Pokoje 1 i 2 lůžkové s možností přistýlky, kompletně vybavené sprchou, WC, BTV, internet, minibarem, trezorem, balkonem a klimatizaci (klima za poplatek). WiFi zdarma ve všech pokojích.

Další informace : pokojový servis, praní a žehlení, bezbarierovost - , trezor, klimatizace, PC/internet v objektu - WIFI, telefon v objektu, koupelna se sprchou (0), BTV na pokoji/v objektu, sauna, výřivka, zahrada pro rekreaci, restaurace v objektu, bar/vinárna v objektu, bazen v objektu (vniřní), hlídané parkoviště, koupání - lázeňský areál 0km, majitel přebývá v objektu

Vybavení: Konference : konferenční místnost pro 30 osob

Sport a zábava: Koupání : V hotelu je krytý plavecký bazén s protiproudem. V Harkánách je rozsáhlý lázeňský areál (pouhých 50 m od hotelu) s několika bazény (termální i zážitkové) a dalšími lázeňskými službami.

Výlety : Za návštěvu stojí město kultury - Pécs, či blízké vinné sklepy, kde můžete ochutnat vzorky místních vín.

Způsob vytápění: zajištěno centrálně. Veškeré energie jsou zahrnuty v ceně pobytu.

Pes (domácí zvíře) : není povoleno / 1 zvíře / 1 noc

Stravování

Ubytování je včetně snídaně formou bufetu.

Ubytování

Schodiště : standardní

2 l. pokoj s přísl. a možn. 1 přistýlky : koupelna, TV, trezor, telefon, lednička, balkon, ručníky a osušky.

1 l. pokoj s přísl. : koupelna, TV, trezor, telefon, lednička, balkon, ručníky a osušky.

Doprava

Nástup na pobyt : 16.00-18.30

Ukončení pobytu : do 10.00

Popis parkování : parkoviště je přímo u hotelu a pro hosty je zdarma

 

→ Přejít na 0 termínů dovolené Harkány - hotel Xavin