Györ - hotel Rába City Center

Celkové hodnocení zájezdu:
3 / 5 (1 hodnocení)

Destinace:
Maďarsko Západní Maďarsko
Ubytování: Rába City Center

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Případně si můžete vybrat z nabídky podobných zájezdů: zájezdy Maďarsko.

Popis zájezdu

Popis

Dunaj, Rába a Rábca protékají 'městem řek' - Györem, které bylo významným střediskem již v době římské. Již téměř tisíc let je Gyr biskupským sídlem, které působivým centrem města s barokními stavbami okouzluje každého turistu. Město není jenom městem řek a barokních památek, ale se stalo také lázeňským městem, obzvlášť od roku 2003, když byl zahájen provoz zdejších termálních a zážitkových lázní Györi Rába Quelle Élményfürd.
Hotel Rába leží přímo v historickém centru města a dsponuje 134 pokoji. Pokoje jsou vybaveny koupelnou s vanou, fénem, telefonem, TV se satelitem, minibarem a rádiem. Pokoje jsou rozdělené na kuřácké a nekuřácké, některé jsou upraveny pro zdravotně postižené. V hotelu jsou 4 perfektně vybavené konferenční sály. V přízemí je Royal Belgian Beer Café and Restaurant, kde můžete ochutnat 25 druhů belgických piv a místní i mezinárodní kuchyni. Snídaně je servírována v restauraci Baross. Hosté mohou dále používat hotelovou posilovnu, saunu, nebo navštívit solárium nebo různá kosmetická studia přímo v hotelu. Hotel zajišťuje i půjčování kol a aut, prádelnu a čistírnu, pokojový servis, trezor, fax a jiné služby. V hotelu je možnost připojení na internet. Parkoviště je vzdálené asi 200 m od hotelu.

Další informace : pokojový servis, praní a žehlení, bezbarierovost - 16 upravených pokojů pro zdravotně postižené, trezor, PC/internet v objektu - WIFI, telefon v objektu, koupelna s vanou (0), TV+SAT na pokoji/v objektu, sauna, restaurace v objektu, bar/vinárna v objektu, hlídané parkoviště, koupání - lázně 1km, majitel přebývá v objektu

Vybavení: Konference : 4 konferenční místnosti, kapacita jednotlivých sálů od 30 do 110 osob, max. pro 200 osob

Sport a zábava: Koupání : Lázně, které jsou vzdálené asi 600 m od hotelu, disponují 3 termálními a 5 zážitkovými bazény; dále zde najdete 2 tobogány, zahradu saun, jacuzzi, dětský bazén a hřiště a bezplatné parkoviště s kapacitou 500 vozidel. Pravidelně se tu konají rozličné programy, několik restaurací a barů nabízí kulinářské zážitky.

Výlety : Okolí Györu nabízí výborné podmínky pro atraktivní výlety. Nachází se tu několik naučných stezek, které si oblíbili nejen obyvatelé Györu, ale i jeho návštěvníci. Nejvýznamnější památkou v okolí je určitě benediktinské opatství v Pannohalmu. Jedná se o první a nejvýznamnější klášter v Uhersku, založený už v roce 996.

Způsob vytápění: zajištěno centrálně. Veškeré energie jsou zahrnuty v ceně pobytu

Pes (domácí zvíře) : 0 € / 1 zvíře / 1 noc

Stravování

V ceně ubytování je zahrnuta snídaně, která je bufetová a podává se v restauraci Baross

Ubytování

Pro děti : dětská postýlka a židlička

Schodiště : standardní

1 l. pokoj Standard s příslušenstvím : koupelna s vanou, fén, TV + SAT, minibar, telefon. Upřesnění ceny: .

2 l. pokoj Standard s přísl. a možn. 1 přistýlky : koupelna s vanou, fén, TV + SAT, minibar, telefon. Upřesnění ceny: Dětské ceny platí při obsazení pokoje nejméně 2 dospělými. .

Doprava

Nástup na pobyt : od 14.00

Ukončení pobytu : do 11.00

Popis parkování : parkoviště vyhrazené pro hosty hotelu je 200 m vzdálené, je zdarma Pozor: před hotelem je placené parkování - hotel nenese zodpovědnost za parking před hotelem

 

→ Přejít na 0 termínů dovolené Györ - hotel Rába City Center