Györ - hotel Klastrom

Celkové hodnocení zájezdu:
3.4 / 5 (3 hodnocení)

Destinace:
Maďarsko Západní Maďarsko
Ubytování: Klastrom

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Případně si můžete vybrat z nabídky podobných zájezdů: zájezdy Maďarsko.

Popis zájezdu

Popis

Hotel Klastrom srdečně vítá své návštěvníky v barokním srdci Györu v blízkosti květinového trhu. Budova byla v minulosti užívána jako karmelitánský klášter, po rekonstrukci v roce 1987 funguje jako hotel. Hotelová část je součástí karmelitánského kláštera, čtvercový tvar stavby uzavírá nádvoří, které patří k nejkrásnějším ve střední Evropě.
Z hotelu se vychází přímo na pěší zónu, je to jen pár minut chůze od největších atrakcí v Györu. Nedaleko leží termální lázně Rába Quelle, léčebné i zábavní centrum. Zachované pokoje původních obyvatel, mnichů, dotvářejí atmosféru tohoto místa. Všechny pokoje mají vlastní koupelnu, minibar, barevný televizor, hotelový telefon a samozřejmě i připojení k internetu. Pokoje jsou umístěny ve třech hotelových křídlech: pokoje západního křídla mají výhled na Rába-part a Rába Rado - ostrov, ostatní pokoje mají výhled na nádvoří. Ve 2-3lůžkových pokojích jsou obývací i společenské prostory vybavené pohodlnou pohovkou. Restaurace s jedinečnou atmosférou poskytuje pohodlné posezení 80 hostům. Jídelní lístek nabízí pokrmy maďarské i mezinárodní kuchyně. V suterénu je vinárna a pivnice pro 50 osob, je ideálním místem pro pořádání menších akcí. Tato místnost má kamenem vykládané klenby a zdobí ji kované mříže z dílny Lehoczky Jánosa. Jedinečný styl nádvoří, které se využít jako terasa pro 100 hostů, je nádherným místem pro posezení od jara do podzimu. Nabízí příjemné stravování formou snídaní, obědů i jiných jídel. Dominantou nádvoří a symbolem budovy je kaštan, stejně starý jako budova. Koncerty, které se konají na hotelovém nádvoří, jsou pro hosty nezapomenutelným zážitkem.

Další informace : pokojový servis, trezor, PC/internet v objektu - WIFI, telefon v objektu, koupelna se sprchou (0), BTV na pokoji/v objektu, sauna, restaurace v objektu, bar/vinárna v objektu, hlídané parkoviště, koupání - 1km, majitel přebývá v objektu

Vybavení: Konference : v hotelu se nachází konferenční místnost v bývalé barokní knihovně, ideální pro max. 50 osob

Sport a zábava: Koupání : Léčebné a zážitkové lázně Raba Quelle se nachází 500 m od hotelu; skládají ze 2 termálních a 5 zážitkových bazénů se 2 skluzavkami, dětský bazén a dětský kout na hraní. Jsou zde 2 parní sauny, Jacuzzi, sauny, 5 parních komor, solní jeskyně, perličková lázeň a vnitřní a vnější ponořovací bazény. K dispozici jsou i restaurace, bary a masáže. Prostřednictvím lázeňských služeb můžete využít skvělých možností aktivního odpočinku, rekonvalescence i uvolnění od stresu.

Výlety : Historické centrum Györu, Pannonhalma - na seznamu UNESCO (20 km), Szigetköz (10 km).

Způsob vytápění: zajištěno centrálně. Veškeré energie jsou zahrnuty v ceně pobytu

Pes (domácí zvíře) : 2,50 € / 1 zvíře / 1 noc

Stravování

V ceně ubytování je zahrnuta snídaně, která se podává formou bufetu; možnost dokoupení večeře na místě.

Ubytování

Schodiště : standardní

2 l. pokoj s příslušenstvím : koupelna se sprchou, minibar, TV, hotelový telefon, v některých pokojích možnost připojení na internet.

3 l. pokoj s příslušenstvím : koupelna se sprchou, minibar, TV, hotelový telefon, v některých pokojích možnost připojení na internet.

1 l. pokoj s příslušenstvím : koupelna se sprchou, minibar, TV, hotelový telefon, v některých pokojích možnost připojení na internet.

Doprava

Nástup na pobyt : 14.00 - 18.00

Ukončení pobytu : do 11.00

Popis parkování : parkování na hlídaném parkovišti 4€/noc (nutná rezervace předem)

 

→ Přejít na 0 termínů dovolené Györ - hotel Klastrom