Černý Důl - apartmány

Celkové hodnocení zájezdu:
3 / 5 (1 hodnocení)

Destinace:
Česká republika Krkonoše Černý Důl
Ubytování: apartmány CZ6635

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Případně si můžete vybrat z nabídky podobných zájezdů: zájezdy Česká republika.

Popis zájezdu

Popis

Nově zrekonstruovaný apartmánový dům leží ve II. zóně národního parku KRNAP na hřebenech východních Krkonoš, v nadmořské výšce 1050 m n. m. nedaleko výstupní stanice kabinové lanovky Zahrádky, jež vede z Pece pod Sněžkou. Místo je vyhledáváno především milovníky klidu a ticha, vyznavače zimních sportů, horské turistiky a outdoorových aktivit. Umístění chaty pod hřebenem sedla v lesích zaručuje příjemné klima. V zimních měsících se zde drží sníh v průměru od poloviny listopadu do května.
Apartmán je umístěn v nejvyšším patře apartmánového domu, z kterého překrásný výhled na okolní lesy a hory. Součástí apartmánového domu je i restaurace, bar, velké fitness centrum, vířivka, solárium, sauna a obchůdek. Hlavním vchodem z centrální chodby vcházíme do předsíně, ze které je přístupné sociální zařízení (WC, vana se sprchou, umyvadlo, zrcadlo), obývací pokoj (kožená rozkládací sedačka, stolek, BTV, DVD přehravač) s kuchyňkou a jídelním koutem (stůl, židle). V sousední místnosti se nachází ložnice A (lůžka, skříň, noční stolky, lampičky, BTV, DVD přehravač) a na protějším konci vstupujeme do ložnice B (lůžka, noční stolky s lampičkami, BTV, DVD přehravač). U domu je zastřešená grilovací finská kota - grilování ve sněhem zavátém domečku s vnitřním ohništěm. Na místě lze zapůjčit skůtry nebo pásové čtyřkolky.
Zákaz kouření v apartmánu. U pobytů na Silvestra platí speciální storno podmínky. Maximálně je možné ubytovat 5 dospělých a 2 děti (7 dospělých není možné ubytovat).

Další informace : úschovna kol/lyží, PC/internet v objektu - WIFI, koupelna se sprchou (0), koupelna s vanou (0), BTV na pokoji/v objektu, vybavená kuchňyka na pokoji/v objektu (lednice, mikrovlnná trouba, rychlovarná konvice), koupání - Černý Důl - krytý bazén 3,5km, lyžování - vlastní vlek 0,3km, majitel přebývá v objektu

Poloha: Les : v místě

Sport a zábava: Koupání : Černý Důl - krytý bazén (3,5 km), Mladé Buky - přírodní koupaliště (5 km), Jánské Lázně - krytý bazén (6 km), Vrchlabí - koupaliště, krytý bazén (15 km), Trutnov - koupaliště, krytý bazén (25 km)

Lyžování : běžkování v okolí, vlastní vlek s nočním lyžováním (300 m), Pec pod Sněžkou - jedno z největších lyžařských středisek v ČR, 11 vleků a lanovek (400 m) s pravidelnou dopravou rolbou od objektu, Černý Důl - lyžařské středisko (3,5 km), Jánské Lázně - lyžařské středisko (5 km) zpět lze přijet na lyžích

Výlety : Trutnov, Vrchlabí - muzeum, Dvůr Králové nad Labem - ZOO + safari, Vrchlabí - vyhlídkové lety, Jánské Lázně - lázeňské městečko, Kuks - barokní zámek, Stachelberg - dělostřelecká tvrz, Krkonoše - Sněžka (1602 m n. m.), Adršpašsko - teplické skály, Krkonošský národní park, Polsko

Černý Důl - tenis (3,5 km)

Způsob vytápění: centrální topení. El. energie se hradí na místě dle skutečné spotřeby.

Pes (domácí zvíře) : 100 Kč / 1 zvíře / 1 noc

Stravování

vlastní vybavená kuchyňka - 2 pl. el. vařič, varná konvice, mikrovlnná trouba, lednice (na místě lze dokoupit stravu)

Ubytování

Pro děti : dětská postýlka

Schodiště : standardní

Apartmán pro 7 osob : ložnice A (1x 2 l.), ložnice B (1x 2 l., 1x 1 l.), obývací pokoj (1x 2 l. přistýlka - rozkl. pohovka pouze pro děti). Upřesnění ceny: Maximálně je možné ubytovat 5 dospělých a 2 děti (7 dospělých není možné ubytovat)..

Doprava

Nástup na pobyt : 14.00 - 17.00

Ukončení pobytu : do 10.00

Popis parkování : v létě u objektu, v zimním období na vlastním parkovišti v obci Černý Důl (doprava k apartmánovému domu rolbou - za poplatek)

Příjezd za zhoršených podmínek : v zimním období doporučeny sněhové řetězy

 

→ Přejít na 0 termínů dovolené Černý Důl - apartmány