Sielnica - hotel Kaskády

Celkové hodnocení zájezdu:
3.7 / 5 (3 hodnocení)

Destinace:
Slovensko Banskobystrický kraj Sielnica
Ubytování: Kaskády

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Případně si můžete vybrat z nabídky podobných zájezdů: zájezdy Slovensko.

Popis zájezdu

Popis

Obec Sielnica leží v severozápadní části Zvolenské kotliny. Malebnost jí dodávají východní výběžky Kremnických vrchů. Díky množství přírodních zvláštností a rozmanitostí jsou velmi vyhledávanou a atraktivní oblastí.


Čtyřhvězdičkový hotel se nachází v příjemném prostředí na okraji obce Sielnica mezi Banskou Bystricou a Zvolenem. Oblast je známa a intenzivně využívána díky zde vyvěrajicím termálním pramenům, které plní i hotelové bazény. Kapacita hotelu je 159 lůžek v 89 moderně zařízených klimatizovaných pokojích. K dispozici je 19 jednolůžkových pokojů, 61 dvoulůžkových pokojů, 4 dvoulůžkové pokoje De Luxe. Ve většině pokojů se nachází balkon. Každý pokoj má vlastní koupelnu, sociální zařízení, SAT TV, minibar, telefón, fén a trezor. Hotelové pokoje jsou nekuřácké. Hotel poskytuje ubytování i pro imobilní klientelu. Pro ubytované hosty nabízí hotel bezplatný, neomezený, all inclusive vstup do termálního hotelového bazénu, sauny, páry, relaxační místnosti, jacuzzi a do fitness, připojení na internet na hotelových pokojích zdarma. Pro rodinnou dovolenou je ideální pobyt v apartmánových domečcích s vlastní kuchyňkou.

Hotel je nekuřácký.



Cena zahrnuje:

- snídaně formou bohatého bufetu

- župan a papuče na pokoji

- internet na pokoji, free wifi v lobby baru a na recepci

- kávový a čajový servis na pokoji

- exclusive Spa (od 12 let): parní sauna, finská sauna, infrasauna, bylinková sauna, mentolová sauna, eukalyptová sauna, ledopád, tepidárium, jacuzzi, oddychová zóna

- neomezený vstup do velkého vnitřního bazénu, venkovního a atraktivního bazénu (Spa & Medical Wellness s rozlohou 3.000 m)

- natural Spa: venkovní dětský bazén, venkovní ochlazovací bazén, venkovní jacuzzi a oddychová zóna

Další informace : směnárna, pokojový servis, praní a žehlení, bezbarierovost - 2 bezbariérové pokoje se speciálním sprchovým koutem, bezbariérový přístup do celého objektu včetně wellness, trezor, klimatizace, úschovna kol/lyží, PC/internet v objektu - WIFI, telefon v objektu, koupelna se sprchou (0), TV+SAT na pokoji/v objektu, sauna, výřivka, restaurace v objektu, tenisový kurt v objektu, bazen v objektu (vniřní, venkovní), koupání - 0km, lyžování - Donovaly, Tále 40km, majitel přebývá v objektu

Vybavení: Konference : 3 konferenční místnosti: - moderní klimatizovaný kongresový sál Palas Atena s kapacitou 200 osob - dva konferenční salónky Atlas a Astoria s kapacitou 20 až 50 osob Všechny konferenční místnosti jsou klimatizovány s moderním technickým vybavením. Samozřejmostí je i připojení na internet. Novinkou je salónek Apolon v apartmánovém domě Party House. Součástí Party House je i vinná 'pivnička' vhodná pro zorganizování ochutnávek vín se zkušeným sommeliérem.

Sport a zábava: Koupání : vnitřní termální bazén (22 x 20 m), venkovní termální bazén (12 x 8 m)

Výlety : Banská Bystrica, Zvolen, drevený artikulárny kostolík UNESCO Hronsek, Banská Štiavnica, Čiernohronská železnica, ....

v areálu: 2 tenisové kurty, bech volleyball, minigolf, badminton, půjčovna kol, Golfové hřiště Golf & Country

Pro děti : dětské hřiště s prolézačkami, skluzavkou, houpačkami, pískovištěm, trampolína, dětský koutek, dětská herna

Způsob vytápění: zajištěno centrálně. Veškeré energie jsou zahrnuty v ceně pobytu.

Pes (domácí zvíře) : není povoleno / 1 zvíře / 1 noc

Stravování

V ceně ubytování je zahrnuta snídaně. K dispozici je restaurace, letní terasa, Lobby bar a koliba se slovenskými specialitami.

Ubytování

Pro děti : dětská postýlka: 20 € / pobyt, dětská stolička, dětský koutek

Schodiště : standardní

1 l. pokoj s příslušenstvím : koupelna, TV + SAT, minibar, telefon, fén, trezor, připojení na internet, klimatizace .

2 l. pokoj s příslušenstvím : koupelna, TV + SAT, minibar, telefon, fén, trezor, připojení na internet, klimatizace. Upřesnění ceny: Dítě do 11 let vč. na pevném lůžku sleva 30% z ceny lůžka..

2 l. pokoj De Luxe s příslušenstvím : obývací pokoj, ložnice, koupelna, TV + SAT, minibar, telefon, fén, trezor, připojení na internet, klimatizace. Upřesnění ceny: Dítě do 11 let vč. na pevném lůžku sleva 30% z ceny lůžka..

2 l. apartmán klasik s příslušenstvím : ložnice, obývací pokoj, kuchyňka, koupelna, připojení na internet, klimatizace. Upřesnění ceny: Dítě do 11 let vč. na pevném lůžku sleva 30% z ceny lůžka..

Doprava

Nástup na pobyt : od 15.00

Ukončení pobytu : do 10.00

Popis parkování : u objektu

Příjezd za zhoršených podmínek : bez problémů

 

→ Přejít na 0 termínů dovolené Sielnica - hotel Kaskády