Ružomberok - apartmány

Celkové hodnocení zájezdu:
3.4 / 5 (3 hodnocení)

Destinace:
Slovensko Žilinský kraj Ružomberok
Ubytování: apartmány SK1998

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Případně si můžete vybrat z nabídky podobných zájezdů: zájezdy Slovensko.

Popis zájezdu

Popis

Apartmanové domy stojí ve známé rekreační oblasti Hrabovo, nedaleko města Ružomberok. Jedná se o místo u spodní stanice kabinkové lanovky v lyžařském středisku, které se nachází v samém srdci chráněné krajinné oblasti Velká Fatra. Je vyhledávaným místem odpočinku nejen pro domácích návštěvníků, ale i zahraničních turistů. Patří mezi nejmodernější střediska na Slovensku s vysokým standardem služeb, servisním programem a péčí o zákazníka.
Apartmánový dům se nachází v klidné lokalitě přímo na úpatí lyžařského areálu Skipark Ružomberok a ve svahu lemující břeh jezera Hrabovo. Apartmán je umístěn v prvním nadzemním podlaží. Skládá se z chodby (skříň, věšák), pokoje (rozkládací křesla, BTV s kabelovým příjmem, konferenční stolek, lůžka, noční stolky, lampičky), plně vybavené kuchyňky (stůl, 4x židle) a sociálního zařízení (WC v rámci koupelny, koupelna - sprchový kout, umyvadlo, zrcadlo, podlahové topení). Součástí apartmánu je také balkon s nádherným výhledem na jezero. Vedle apartmánového domu se nachází dětské prolézačky, houpačky, otevřené ohniště, zahradní gril a kryté posezení. Apartmán má také svoje parkovací místo v garáži pod domem. Přístup na pozemky je řešen přes elektrickou závoru formou soukromé uzavřené zóny. Exkluzivní lokalita, blízkost lyžařského areálu, dostupnost kabinkové lanovky přímo z bytového domu je velkou výhodou.
Zákaz kouření v celém objektu.

Další informace : úschovna kol/lyží, PC/internet v objektu - kabel, koupelna se sprchou (0), BTV na pokoji/v objektu, vybavená kuchňyka na pokoji/v objektu (lednice, mikrovlnná trouba, rychlovarná konvice), koupání - jezero Hrabovo 0,02km, lyžování - Malino Brdo-kabinková lanovka 0,1km

Poloha: Les : 20 m

Sport a zábava: Koupání : Ružomberok - krytý bazén (2,5 km), Bešeňová - termální koupaliště (10 km), Liptovská Mara - vodní nádrž (15 km), Liptovský Mikuláš - aquapark Tatralandia (24 km), Liptovský Ján - termální koupaliště (32 km), Oravská přehrada - přehradní nádrž (43 km)

Lyžování : Malino Brdo - patří mezi nejkvalitnější lyžařské středisko na Slovensku, umělé zasněžování, 8 místí kabinková lanovka, 4 sedačková lanovka, 2 lyžařské vleky, skiservis, lyžařská škola, půjčovna lyží a snowboardů, bezplatné parkoviště, skibus (0,2 km), Jasná-Chopok - lyžařské středisko (20 km), Donovaly - lyžařské středisko (20 km)

Výlety : Likava - hrad, Vlkolinec - památka UNESCO, Havránok - keltské hradiště, Liptovská Mara - kostel, Oravský Podzámok - hrad, Demenovská jeskyně, Motorest Ranč - koně, Zuberec - skanzen, Pribilina - skanzen, Ružomberok - galerie, Ružomberok - Liptovské muzeum, Velká Fatra, Chočské vrchy

Ružomberok - sportoviště

Rybaření : Hrabovo - jezero, Váh - řeka, Liptovská Mara - přehradní nádrž

Pro děti : u objektu dětské hřiště

Způsob vytápění: ústřední topení - elektrické. El. energie se hradí na místě dle skutečné spotřeby.

Pes (domácí zvíře) : není povoleno / 1 zvíře / 1 noc

Stravování

vlastní vybavená kuchyně - kuch. linka (dřez, T+S), 2 pl. el. vařič, mikrovlnná trouba, rychl. konvice, lednice

Ubytování

Pro děti : na vyžádání postýlka zdarma

Schodiště : standardní

Apartmán pro 2 osoby s možn. 2 přistýlek : apatmán (1x 2 l., 2x 1 l. rozkl. křesla - přistýlky).

Doprava

Nástup na pobyt : 14.00 - 20.00

Ukončení pobytu : do 10.00

Popis parkování : garáž v suterénu apartmánové domu

Příjezd za zhoršených podmínek : bez problémů

 

→ Přejít na 0 termínů dovolené Ružomberok - apartmány