Malcesine - residence Goethe

Celkové hodnocení zájezdu:
3 / 5 (1 hodnocení)

Destinace:
Itálie Benátsko Malcesine
Ubytování: Goethe

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Případně si můžete vybrat z nabídky podobných zájezdů: zájezdy Itálie.

Popis zájezdu

Popis

Malcesine je velmi půvabně položené městečko - leží na východní straně jezera Lago di Garda, pod skalními masivy. Městečko Mascesine nezapře svůj středověký původ, neboť se na jeho severním konci majestátně tyčí scaligerovský hrad ze 13. století a jedinečnou atmosféru v Malcesine dotvářejí původní staré domy. Visutou lanovou dráhou je možno se dostat na Monte Baldo (1720 m n. m.), odkud je unikátní výhled na jezero a odkud lze také podnikat velmi zajímavé túry.
Residence je situována v klidné a slunečné oblasti s krásným výhledem do okolí. Příjemnou procházkou se můžete dostat do centra městečka, ke břehu jezera či do hor.

V moderně a jednoduše zařízených apartmánech se budete cítit jako doma; všechny jsou vzdušné a prostorné s plně zařízenou kuchyňskou linkou, obývacím pokojem s pohovkou pro 2 osoby, dále je zde ložnice s manželskou postelí, koupelna se sprchou a WC, a balkon. V každém apartmánu naleznete LCD TV se satelitem, telefon, připojení na internet, fén, kávovar či mikrovlnnou troubu, ložní prádlo a ručníky. Apartmány jsou klimatizované.

Během dnů si hosté mohou užívat vyhřívaného bazénu s vířivkou, kolem bazénu jsou rozmístěna lehátka se slunečníky pro dokonalý relax. Pro děti je k dispozici hřiště se skluzavkou a houpačku, pískoviště a spousta jiných hraček. V areálu je parkoviště.

V městě je spousta restaurací, barů, pošta, bankomaty, směnárny, obchody, hotely. Střediska podél jezera spojuje autobusová linka.

Další informace : praní a žehlení, bezbarierovost - , trezor, klimatizace, PC/internet v objektu - WIFI, telefon v objektu, koupelna se sprchou (0), TV+SAT na pokoji/v objektu, vybavená kuchňyka na pokoji/v objektu (lednice, mikrovlnná trouba, kávovar, rychlovarná konvice), výřivka, nutný závěrečný úklid nebo jeho úhrada, bazen v objektu (venkovní), hlídané parkoviště, koupání - Lago di Garda 1km, majitel přebývá v objektu

Poloha: Pozemek : velká zahrada

Sport a zábava: Koupání : Residence disponuje vyhřívaným bazénem s vířivkou. Lago di Garda je vzdálené asi 1,5 km od residence; díky větrům vanoucím v okolí jezera dává Lago di Garda svým návštěvníkům iluzi pobytu u moře. Také díky mnoha proudům a vlnám je tato destinace velmi vyhledávaná všemi milovníky vodních sportů.

Výlety : Jezero Garda je největším a nejnavštěvovanějším italským jezerem a skutečným rájem pro letní dovolenou. Garda Trentino nabízí tisíce možností pro sportování na čerstvém vzduchu, od plachtění po windsurfing, od horských kol po sportovní výstupy.

Celková plocha jezera je velká téměř 370 milionů metrů čtverečních, na území dlouhém více než 51 km a širokém 17 km (maximální šíře), v Trentinu se rozkládá na území o ploše 14,5 km2. Maximální hloubka jezera dosahuje 346 metrů.

Se svými 65 metry nad mořem je jezero Garda odedávna známé svým zvláštním středomořským podnebím, které umožňuje i pěstování netypických vysokohorských rostlinných odrůd jako je oliva (pro produkci a prodej oleje jezera Garda bylo založeno příslušné sdružení), cypřiš, dub cesmínový a různé citrusové plody. Proto také voda tohoto jezera zamrzla v celé historii pouze jednou: v roce 1709. Jezero Garda je vodní nádrží s různorodým původem: tektonickým, ledovcovým a morénovým.

Na jezeře Garda se nacházejí také jediné přístavy Trentina: Riva del Garda a Nago Torbole.

Jezero je proslulé mezi milovníky plachtění a windsurfingu pro pravidelnost, kterou vítr Ora každodenně vane.

Pro milovníky sportovních výstupů je naopak jezero proslulé několika přírodními lokalitami, ve kterých skály prudce klesají do vody.

Pěší turistika v oblasti Monte Baldo (panoramatická lanovka), cykloturistika v celé oblasti jezera - jízda po silnici nebo krajinou, stoupání a drsný downhill - vše díky poloze jezera - to leží v 60 metrech nad mořem a cyklostezky vedou až do více jak 2.000 metrů! Samozřejmě to nemusíte všechno šlapat. Existuje zde i taková specialita jako je kabelová dráha. Se svými úchvatnými okolí Lago di Garda nabízí nespočet rekreačních příležitostí. Je to ideální místo pro sport, s řadou sportovních aktivit jsou k dispozici, včetně: golf, jízdu na horských kolech, jízda na koni, plachtění, windsurfing, aqua-sub potápění, trekking, kanoistika, volné lezení a paragliding.

Okolí Gardského jezera je ideálním prostředím pro klidné procházky, nejlépe po příjemných stezkách uprostřed olivových sadů, lesů a borů. Výletních stezek jsou desítky, od pobřeží jezera až na nejvyšší vrcholky okolních hor, kde často jediná přístupová cesta vede po horolezeckých stezkách.Nezapomeňte přitom, že dovolená u je také příležitostí k objevování lahůdek tradiční kuchyně, podávaných v mnoha příjemně upravených restauracích.

hlavně turistika a cykloturistika, vodní sporty, golf, tenis

Pro děti : hřiště a pískoviště v objektu, hračky, skluzavka, houpačka,

Způsob vytápění: zajištěno centrálně. Veškeré energie jsou zahrnuty v ceně pobytu

Pes (domácí zvíře) : 5 € / 1 zvíře / 1 noc

Stravování

Hosté si vaří sami ve vybavených kuchyňkách, navštívit mohou některou z místních restaurací, kde se podávají italské a místní speciality.

Ubytování

Pro děti : dětská postýlka: 5 € / den

Apartmán BILO Typ B pro 4 osoby s přísl. s výhledem na jezero : ložnice (1x 2 l.), obývací pokoj (1x 2 l. - rozkl. gauč), LCD TV + SAT, kávovar, toaster, telefon, internet, fén, mikrovlnná trouba, koupelna, výhled na jezero.

Apartmán TRILO Typ C pro 6 osob s přísl. s výhledem na jezero : ložnice A (1x 2 l.), ložnice B (1x 2 l.), obývací pokoj (1x 2 l. - rozkl. gauč), LCD TV + SAT, kávovar, toaster, telefon, internet, fén, mikrovlnná trouba, koupelna, výhled na do zahrady /bazén.

Doprava

Nástup na pobyt : od 14.30

Ukončení pobytu : do 9.30

Popis parkování : parkoviště v areálu

 

→ Přejít na 0 termínů dovolené Malcesine - residence Goethe