Strážné - penzion Horský domov

Celkové hodnocení zájezdu:
3 / 5 (1 hodnocení)

Destinace:
Česká republika Krkonoše Strážné
Ubytování: Horský domov

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Případně si můžete vybrat z nabídky podobných zájezdů: zájezdy Česká republika.

Popis zájezdu

Popis

Areál je situován na slunném jižním svahu Hořejších Herlíkovic, na okraji známé obce Strážné, v klidném prostředí, v sousedství evangelického secesního kostelíku s nádherným výhledem na protější Žalý a do údolí k Vrchlabí.
Hlavní budova areálu Horský domov nabízí ubytování s kapacitou 21 lůžek v devíti pokojích. Všechny pokoje jsou vybaveny vlastní koupelnou a televizí s nabídkou satelitních programů. Přednosti ubytování v Hlavní budově určitě ocení ti, kteří si chtějí svůj pobyt užít v pohodlí hotelového typu obklopeni příjemným prostředím. Hlavní budova největší komfort a všechny výhody služeb soustředěných do jednoho místa, nemusíte tedy nikam docházet na jídlo ani za zábavou, stačí sejít pár schodů a máte vše jak na dlani. Ať už je to prostorná jídelna s krásným výhledem, recepce včetně baru s nabídkou teplých i studených nápojů a dalšího občerstvení, klubovna s pohodlnými křesílky, která slouží zároveň jako prostor kde se mohou větší skupiny hostů scházet ke společnému programu. V neposlední řadě tu najdete hernu pro naše nejmenší hosty, vybavenou množstvím hraček, stolním tenisem a stolním fotbalem, která se ale v krátké chvíli může změnit v příjemnou konferenční místnost včetně vybavení jako je flipchart a dataprojektor s plátnem. K dispozici je také herna s hračkami, stolním fotbalem a stolním tenisem a dětské hřiště (pískoviště, houpačky, skluzavka, trampolína). V letních měsících je možné posezení na terase s možností grilování a ohniště.

Další informace : úschovna kol/lyží, PC/internet není k dispozici, telefon v objektu, koupelna se sprchou (0), TV+SAT na pokoji/v objektu, venkovní ohniště/gril, restaurace v objektu, koupání - 7km, lyžování - 0,5km, majitel přebývá v objektu

Sport a zábava: Koupání : Vrchlabí - rybník Kačák (7 km), koupaliště a sportovní areál Liščí Farma - Dolní Branná (11 km), koupaliště Čistá (14,5 km), krytý bazén v Jilemnici (15 km), krytý aquapark Špindlerův Mlýn (16 km), koupalitě Rudník (17 km), krytý bazén - Jánské lázně (24 km), venkovní aquapark, krytý bazén Trutnov (30 km), krytý bazén a koupaliště v Jičíně (43 km)

Lyžování : cca 500 m dětský vlek, dále v obci 3 vleky, na které jsou kientům poskytovány slevy, pro děti lyžařská škola

Výlety : zámek ve Vrchlabí, postavený zakladatelem města Kryštofem Gendorfem z Gendorfu r. 1546. , původní radnice z let 1733 - 37, děkanský kostel sv. Vavřince, Krkonošské muzeum se stálými expozicemi: historickou Člověk a hory a audiovizuální ekologickou Kámen a život, ZOO ve Dvoře Králové nad Labem

tenisové kurty ve Vrchlabí (4 km), ve Špindlerově Mlýně (15 km) nebo v Černém Dole (13 km) lze hrát tenis v krytých prostorách, bowlingové dráhy včetně zázemí baru a občerstvení ve Vrchlabí

Pro děti : tranatá plocha, hřiště s antukou na volejbal

Způsob vytápění: zajištěno centrálně. Veškeré energie jsou zahrnuty v ceně pobytu.

Pes (domácí zvíře) : není povoleno / 1 zvíře / 1 noc

Stravování

V ceně ubytování je zahrnuta snídaně, podávaná v jídelně penzionu.
Večeře: 80 Kč / dosp. osoba /den, 60 Kč / dítě 3 - 11 let / den.

Ubytování

Pro děti : dětská postýlka: 100 Kč / noc, nočníčky a židličky do jídelny

Schodiště : standardní

1 l. pokoj s příslušenstvím : TV + SAT, koupelna (sprcha, WC). Upřesnění ceny: Dítě do 1 roku má pobyt zdarma. Povinný silvestrovský příplatek: 600 Kč/osoba/pobyt. Silvestrovský příplatek zahrnuje sekt Bohemia 0,375 l (za děti obdrží rodiče), oříšky, druhou večeři formou rautu, reprodukovanou hudbu k tanci i poslechu, půlnoční sklenku dětského šampusu pro hosty mladší 18ti let, půlnoční ohňostroj, slavnostní přípitek před novoročním obědem (nebo večeří). Děti do 2 let vč. neplatí silvestrovský příplatek. Pokud nenárokují lůžko, mají ubytování zdarma, ale je třeba uhradit ministravu ve výši 40 Kč/polopenze nebo 60 Kč/plná penze..

2 l. pokoj s příslušenstvím : TV + SAT, koupelna (sprcha, WC). Upřesnění ceny: Dítě do 1 roku má pobyt zdarma. Dítě 1 - 2 roky vč. za poplatek 60 Kč / noc. Povinný silvestrovský příplatek: 600 Kč/osoba/pobyt. Silvestrovský příplatek zahrnuje sekt Bohemia 0,375 l (za děti obdrží rodiče), oříšky, druhou večeři formou rautu, reprodukovanou hudbu k tanci i poslechu, půlnoční sklenku dětského šampusu pro hosty mladší 18ti let, půlnoční ohňostroj, slavnostní přípitek před novoročním obědem (nebo večeří). Děti do 2 let vč. neplatí silvestrovský příplatek. Pokud nenárokují lůžko, mají ubytování zdarma, ale je třeba uhradit ministravu ve výši 40 Kč/polopenze nebo 60 Kč/plná penze..

3 l. pokoj s příslušenstvím : TV + SAT, koupelna (sprcha, WC). Upřesnění ceny: Dítě do 1 roku má pobyt zdarma. Dítě 1 - 2 roky vč. za poplatek 60 Kč / noc. Povinný silvestrovský příplatek: 600 Kč/osoba/pobyt. Silvestrovský příplatek zahrnuje sekt Bohemia 0,375 l (za děti obdrží rodiče), oříšky, druhou večeři formou rautu, reprodukovanou hudbu k tanci i poslechu, půlnoční sklenku dětského šampusu pro hosty mladší 18ti let, půlnoční ohňostroj, slavnostní přípitek před novoročním obědem (nebo večeří). Děti do 2 let vč. neplatí silvestrovský příplatek. Pokud nenárokují lůžko, mají ubytování zdarma, ale je třeba uhradit ministravu ve výši 40 Kč/polopenze nebo 60 Kč/plná penze..

4 l. pokoj s příslušenstvím : TV + SAT, koupelna (sprcha, WC). Upřesnění ceny: Dítě do 1 roku má pobyt zdarma. Dítě 1 - 2 roky vč. za poplatek 60 Kč / noc. Povinný silvestrovský příplatek: 600 Kč/osoba/pobyt. Silvestrovský příplatek zahrnuje sekt Bohemia 0,375 l (za děti obdrží rodiče), oříšky, druhou večeři formou rautu, reprodukovanou hudbu k tanci i poslechu, půlnoční sklenku dětského šampusu pro hosty mladší 18ti let, půlnoční ohňostroj, slavnostní přípitek před novoročním obědem (nebo večeří). Děti do 2 let vč. neplatí silvestrovský příplatek. Pokud nenárokují lůžko, mají ubytování zdarma, ale je třeba uhradit ministravu ve výši 40 Kč/polopenze nebo 60 Kč/plná penze..

Doprava

Nástup na pobyt : 15.00 - 19.00

Ukončení pobytu : do 10.00

Popis parkování : parkoviště vydlážděné u hlavní budovy, parkování možné před budovami do zimy, v zimě centrální hlídané parkoviště ve Strážném u Obecního úřadu (zajištěn odvoz zavazadel vlastní rolbou na středisko, pěšky cca 10 min. od parkoviště)

Příjezd za zhoršených podmínek : v zimním období doporučeny sněhové řetězy

 

→ Přejít na 0 termínů dovolené Strážné - penzion Horský domov