Sezimovo Ústí - chatová osada Soukeník

Celkové hodnocení zájezdu:
4 / 5 (1 hodnocení)

Destinace:
Česká republika Jižní Čechy Sezimovo Ústí
Ubytování: Soukeník

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Případně si můžete vybrat z nabídky podobných zájezdů: zájezdy Česká republika.

Popis zájezdu

Popis

Chatová osada Soukeník leží 6 km od Tábora přímo u řeky Lužnice. V areálu je možné koupání, zapůjčení loděk, k dispozici je hřiště na odbíjenou, stolní tenis, stolní fotbal, dále prostor pro táborák, zahradní krb s grilem a klubovna s přístupem na internet. Nebo také možnost instruktáže a jízdy na koních. V těsné blízkosti osady prochází turistická i cyklistická stezka. Okolí města skýtá řadu historických památek. Chatová osada je vhodná pro rekreaci rodin s dětmi, cyklisty, rybáře, houbaře, školní a jiné kolektivy.
Ubytování je poskytováno pouze se stravováním, není možnost vlastního vaření. Chatky jsou vybaveny 4 lůžky a základním vybavením. V chatkách je zakázáno kouření a používání plynových spotřebičů. V areálu je sociální zařízení se sprchami, restaurace, která je otevřena po celý den, a WiFi připojení k internetu. Dále je možno zajistit vyjížďky na koních, zapůjčení loďky a možnost venkovního grilování. Parkování je možné přímo v areálu.

Další informace : úschovna kol/lyží, PC/internet v objektu - WIFI, venkovní ohniště/gril, restaurace v objektu, koupání - 0km, majitel přebývá v objektu

Poloha: Les : v místě

Sport a zábava: Koupání : řeka Lužnice - pláž přímo pod areálem; koupaliště Planá nad Lužnicí - 15 minut chůze podél řeky; Tábor - krytý a venkovní bazén (6 km)

Výlety : historické centrum města Tábora (6 km), Chýnovské jeskyně, Choustník (12 km), Hluboká nad Vltavou - zámek (50 km), Český Krumlov (55 km)

v místě hřiště na volejbal, tenis, ping - pong, půjčovna loděk, atletický stadion (6 km)

Rybaření : řeka Lužnice a okolní rybníky

Pro děti : dětské hřiště

Způsob vytápění: zajištěno centrálně. Veškeré energie jsou zahrnuty v ceně pobytu.

Pes (domácí zvíře) : 30 Kč / 1 zvíře / 1 noc

Stravování

v ceně ubytování je zahrnuta polopenze; v areálu je restaurace, která je otevřena po celý den

Ubytování

Schodiště : standardní

4 l. chatka bez příslušenství : základní vybavení, sociální zařízení je v oddělené budově (v chatkách je zakázáno kouření a používání plynových spotřebičů).

Doprava

Nástup na pobyt : 13.00 - 20.00

Ukončení pobytu : do 12.00

Popis parkování : u chaty

Příjezd za zhoršených podmínek : bez problémů

 

→ Přejít na 0 termínů dovolené Sezimovo Ústí - chatová osada Soukeník