Fulpmes 937 m - Hotel Wiesenhof

Celkové hodnocení zájezdu:
3.5 / 5 (2 hodnocení)

Destinace:
Rakousko Stubaital Fulpmes
Ubytování: Hotel Wiesenhof

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Případně si můžete vybrat z nabídky podobných zájezdů: zájezdy Rakousko.

Popis zájezdu

Popis

Gasthaus Hofer:
Útulný rodinný gasthof se nachází přímo v centru městečka Fulpmes, v bezprostřední bízkosti zastávky skibusu. Hosté mají k dispozici služby recepce, bar s možností posezení, parkoviště, terasu.
Ubytování: v 1-4 lůžkových pokojích s vlastním sociálním zařízením, balkonem nebo terasou, SAT/TV. Hosté mohou ZDARMA využívat saunu.
Stravování-polopenze: snídaně formou bufetu, večeře o 3 chodech, salátový bufet.
Program zájezdu: zájezd odjíždí první den ve večerních hodinách (cca 23:50 z Prahy) a do pobytového místa dojedete druhý den ráno. Ubytování do pokojů dle možností po příjezdu, nejpozději po lyžování. Lyžování druhý den od 12:00. Stravování začíná druhý den večeří, končí v den odjezdu snídaní. V den odjezdu ráno uvolnění pokojů, lyžování, odjezd do ČR ve večerních hodinách. Příjezd do Prahy poslední den okolo 01.00 hodin ráno.

Doporučujeme: Oblíbené víkendové autokarové zájezdy s lyžováním na ledovci Stubai!

Sauna v hotelu ZDARMA! Hotel za cenu penzionu.

Upozornění a doporučení : na přání Vám rádi zajistíme ubytování na libovolný počet nocí

Program B : zájezd odjíždí první den ve večerních hodinách a do pobytového místa dojedete druhý den ráno. Ubytování do pokojů dle možností po příjezdu, nejpozději po lyžování. Stravování začíná druhý den večeří, končí v den odjezdu snídaní. V den odjezdu ráno uvolnění pokojů, lyžování, odjezd do ČR ve večerních hodinách. Příjezd do Prahy poslední den okolo 01.00 hodin ráno.

Doprava

2) Trutnov - Hradec Králové - Pardubice - Kolín - PRAHA - PLZEŇ - Rozvadov
3) Ústí nad Labem - Lovosice - PRAHA - Beroun - PLZEŇ - Rozvadov
Další nástupní místa jsou možná po písemné dohodě.

Odjezdová místa musí být písemně objednána (a následně písemně potvrzena) na cestovní smlouvě. CK si vyhrazuje zajistit případný svoz do Prahy mikrobusy či automobily. V případě, že je v jednom místě odjezdu méně než 8 cestujících může cestovní kancelář změnit zajištění dopravy klientů k zájezdu na veřejnou hromadnou dopravu s nárokem na úhradu jízdenky.

 

→ Přejít na 0 termínů dovolené Fulpmes 937 m - Hotel Wiesenhof