Francie - Paříž

Celkové hodnocení zájezdu:
3.4 / 5 (3 hodnocení)

Destinace:
Francie
Ubytování: Paříž

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Případně si můžete vybrat z nabídky podobných zájezdů: zájezdy Francie.

Popis zájezdu

Popis

1. den: Odjezd z ČR v odpoledních hodinách.
2. den: Příjezd do Paříže v ranních hodinách, dopoledne prohlídka města (Notre Dame, Tuillerijské zahrady, náměstí Svornosti, Centre Pompidou, Královský palác), odpoledne volný program, večer ubytování.
3. den: Dopoledne okružní projížďka městem (Lucemburské zahrady, Champs Elysées), proslulé muzeum parfémů s možností výhodného nákupu, odpoledne prohlídka moderní čtvrti La Défense, Montmartre, Pigalle, Sacré Coeur, zastavení u Eiffelovy věže, fakultativní projížďka lodí po Seině, projížďka noční Paříží, návrat do hotelu.
4. den: Dopoledne výlet do Versailles, odpoledne návštěva Louvru (v letních měsících obrácené pořadí), večer návrat do hotelu.
5. den: Dopoledne prohlídka Latinské čtvrti a čtvrti Saint Germain, odpoledne volný program s doporučením dalších zajímavostí, v podvečerních hodinách odjezd, zastávka v Remeši (exteriér katedrály).
6. den: Příjezd do ČR v dopoledních hodinách.

Doporučujeme: Champs Elyseés, Louvre, Sacré Coeur, Versailles, Eiffelova věž, Notre Dame, La Défense

Pigalle, Saint Germain, Tuillerjské zahady

Upozornění a doporučení : doporučená částka na vstupy: cca 60 EUR

Doprava

Důležité upozornění: odjezdová místa musí být písemně objednána (a následně písemně potvrzena) na cestovní smlouvě. CK si vyhrazuje právo zajistit případný svoz do Prahy mikrobusy či automobily. V případě, že je v jednom místě odjezdu méně než 8 cestujících může cestovní kancelář změnit zajištění dopravy klientů k zájezdu na veřejnou hromadnou dopravu s nárokem na úhradu jízdenky.

 

→ Přejít na 0 termínů dovolené Francie - Paříž