Maďarsko - Budapešť, památky a termální lázně

Celkové hodnocení zájezdu:
3 / 5 (1 hodnocení)

Destinace:
Maďarsko
Ubytování: Budapešť, památky a termální lázně

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Případně si můžete vybrat z nabídky podobných zájezdů: zájezdy Maďarsko.

Popis zájezdu

Popis

květen a červenec:
Pohodový bez nočního přejezdu
1.den: odjezd z Prahy v brzkých ranních hodinách, romantika hradu Devín, Bratislava, město na Dunaji a metropole Slovenska, exteriéry vybraných paláců, příp. návštěva Bratislavského hradu a paláců, ubytování v centru Bratislavy, večeře.
2. den: Po snídani přejezd do královského sídla Uher Ostřihom, korunovační katedrála, Dunajský ohyb se sídlem uherských králů Visegrád, Szentendre, živoucí skanzen a památky jihoslovanské kultury, ráj maďarských suvenýrů, přejezd do Budapešti na ubytování, večeře.
3. den: Po snídani Budapešť, římské město Aquincum, okružní jízda městem, Buda, hradní čtvrť (Rybářská bašta, Matyášův chrám, palác), Psšť a její centrum, slavná cukrárna, 1. metro na evrop­ském kontinentu a okolí náměstí Hrdinů, fakult. exkur­ze do parlamentu, koupání v termálních lázních Széchenyi, var. návtěva galerie, ZOO či Vidámparku, podvečerní projížďka, vyhlídka z vrchu Gellért a večeře s vínem a hudbou.
4. den: program v květnu: Po snídani Budapešť, tržnice a Váci utca, nákupy, fakult. koupel v luxusních termálních lázních hotelu Gellért nebo dle výběru např. lázně Palatinum, fakultativně pravá maďarská palačinka na rozloučenou, odjezd, návrat do ČR do půlnoci.
4. den: program v červenci:Po snídani odjezd, barokní Györ, prohlídka města na sou­toku tří řek, termální lázně, příjezd do ČR do půlnoci.

říjen:
2 celé dny programu v Budapešti s 1 nočním přejezdem:
1.den: Odjezd z Prahy v pozdních večerních, noční přejezd do Budapešti. V ranních hodinách příjezd do Budapešti. Budapešť - možnosti programu, římské město Aquincum, okružní jízda městem, hradní čtvrť (Rybářská bašta, Matyášův chrám, palác), Pešť a její centrum, slavná cukrárna, 1. metro na evrop­ském kontinentu a okolí náměstí Hrdinů, fakult. exkur­ze do parlamentu, koupání v termálních lázních Széchenyi, var. návštěva galerie, ZOO či Vidámparku, odjezd na ubytování, večeře.
2. den: Po snídani - tržnice a Váci utca, nákupy, fakult. koupel v luxusních termálních lázních hotelu Gellért nebo dle výběru např. lázně Palatinum,vyhlídka z vrchu Gellért , odjezd v odpoledních hodinách, návrat do Prahy před půlnoci.
Program obou dnů bude upřesně průvodcem.

Doporučujeme: Termální lazné, tržnice, Ostřihom

Bratislava, Visegrád, Budapešť, Györ

Upozornění a doporučení : doporučená částka na vstupy cca 80 Eur

 

→ Přejít na 0 termínů dovolené Maďarsko - Budapešť, památky a termální lázně