Matahari Beach resort & spa Bali

Celkové hodnocení zájezdu:
3.7 / 5 (3 hodnocení)

Destinace:
Indonézie Malé Sundy Bali
Ubytování: Matahari Beach Resort & Spa

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Případně si můžete vybrat z nabídky podobných zájezdů: zájezdy Indonézie.

Popis zájezdu

Popis

Pokud chcete zažít to pravé Bali, Matahari Beach Resort je to pravé pro vás. Uchvátí vás nádherným pobřežím, skvělým jídlem a opravdovým Balinským pocitem. Je to místo, kam se můžete vydat za odpočinkem. Snoubí klasiku a přírodní styl s pohodlím luxusního resortu.

Matahari Resort se nachází na severo-západním okraji ostrova Bali. Leží na okouzlujícím pobřeží obklopen národními parky a mořskými chráněnými oblastmi. Celé okolí resortu s kopci za jeho zády je prostě jedinečné. Prostor a klid - to jsou hlavní aspekty, které může resort svým hostům nabídnout. Resort je postaven z přírodních lokálních materiálů (např. mramor, palemanan, bambus), čímž se snaží zachovat si svůj tradiční ráz.

V hotelu se nachází celkem 32 pokojů - zařízení, možnosti využití volného času a nabízené aktivity jsou však více než dostačující.

Můžete si vybírat ze 4 pokojových kategorií - Garden pokoj (50m2), Premium pokoj (50m2), Deluxe pokoj (75m2) a Superior Deluxe pokoj (100m2). Tyto pokoje jsou umístěny v 16 bungalovech - každý bungalov obsahuje 2 samostatné pokoje.

Od prvního okamžiku, kdy vstoupíte do pokoje ručně vyřezávanými dveřmi, cítíte, že jste v unikátním pokoji - nezávisle na tom, jaký typ pokoje jste zvolili. Pokoje jsou krásně navržené a postavené, mají vysoký kuželový strop a parketové podlahy - při jejich výstavbě bylo využito pouze přírodních lokálních produktů (místní dřevo, mramor). Postele s nebesy jsou vrcholem klasické Balinské kreativity. Bylo vynaloženo veškeré úsilí k tomu, aby se zachoval tradiční vzhled a pocit z těchto bungalovů. Moderní vymoženosti byly dovedně ukryty, takže se zde cítíte jako v tradiční Balinské vile. S cílem zachovat mírumilovnost a pokojnost tohoto resortu byly z pokojů odstraněny televize. I koupelny jsou velmi krásné - naložit se můžete do prostorné mramorové vany nebo se vysprchovat pod venkovní sprchou. V obou případech vás jistě zaujmou důmyslné vodní kohoutky ve tvaru dračích hlav.

Ať už se chcete potápět, jezdit na kole, podívat se do národního parku nebo hrát golf - určitě si zde přijdete na své.

Tato oblast je ideální pro vodní sporty - nemusíte se zde vůbec bát mohutného přílivu. Velmi oblíbené je šnorchlování a potápění. Pokud jste začátečníci, můžete se naučit hloubkovému potápění v hotelovém bazénu, kde se pořádají kurzy s profesionálním instruktorem. Nedaleko resortu se nachází ostrov Menjangan, který je rájem pro potápění díky bohatému mořskému životu. Nemusíte však ani jezdit tak daleko - v naprosté blízkosti resortu můžete spatřit mořské želvy, rejnoky, žraloky obrovské a mnohé další druhy ryb.

Pokud si chcete odpočinout od vody, můžete se vydat na projížďku na kole, zúčasnit se jednoho z pořádaných výletů. Pořádají se zde také kurzy malování nebo vyřezávání. Na místním hřišti si můžete zahrát tenis, badminton nebo golf.

Velmi blízko hotelu se nachází národní park Barat. Nabízí svým návštěvníkům množství druhů ptactva, želvy, prase divoké, dlouhoocasé makaky, veliké veverky a mnoho dalších.

Hotel nabízí za poplatek tyto aktivity
•potápění
•šnorchlování
•hodiny vaření
•kurzy přípravy koktejlů
•hodiny místního tance
•výlety
•jízda na koni
•golf a mnohé další

Místní SPA Centrum zvané: Parwathi Spa je stvořeno k tomu, aby podávalo autentický Balinský servis - a to jak samotným vzhledem a architektonickými rysy, tak samozřejmě i typem služeb, které se zde nabízejí.

Sthira masáž je například tradiční revitalizační masáž určená ke zmírnění stresu a psychického vypětí. Sukha je luxusní relaxační masáž, po které odcházíte s pocitem naprostého klidu a pohody.

Můžete si zde také zdarma zacvičit jógu.


SHANTI: kombinujte pobyt v tomto resortu s jedinečnými 3 dny v SHANTI ležícím uprostřed kopců Sambanganské vesničky nedaleko Singaraji.

Zažijte jedinečné 3 dny v areálu SHANTI ležícím uprostřed kopců Sambanganské vesničky nedaleko Singaraji. Užijte si kouzelnou atmosféru a výhled na zelené údolí. Během 2 hodinové túry vás místní ranger povede cestou, která se klikatí vzhůru přes rýžové plantáže a plantáže hřebíčku a kávy. Cílem cesty je skrytá delta řeky.

Můžete si zde v naprostém soukromí dát osvěžující koupel v chladivé vodě, nebo si užít Balinskou kávu a Laklak (Balinský koláč). Zlatým hřebem tohoto pobytu je nechat se hýčkat na nezapomenutelné tradiční Balinské masáži v jungle pavilonu doprovázené zvukem vodopádu.

Stravování

V hlavní restauraci resortu - Dewi Ramona - si můžete dopřát jak Balinské, tak i Evropské speciality. Tato restaurace je spíše formálnějšího stylu. Pokud byste hledali něco méně formálního, jistě vás uspokojí Leon´s plážové bistro. Pořádají se zde také tematické noci, kde můžete ochutnat typické Balinské speciality - například pečené sele nebo dušené kuře.

Víno je místními vnímáno velmi seriózně. Z tohoto důvodu si resort postavil vlastní vinný sklípek, aby se ujistil, že svým hostům podává pouze kvalitní víno.

Jídlo si také můžete objednat přímo k bazénu nebo využít koktejlového baru.

POLOPENZE: Polopenze zahrnuje snídani formou bufetu a 4-chodovou večeři (nápoje nejsou zahrnuty).

PLNÁ PENZE: Plná penze zahrnuje snídani formou bufetu, 3-chodový oběd a 4-chodovou večeř (nápoje nejsou zahrnuty).

Doprava

V ceně zájezdu je zahrnuta letenka v základním tarifu - při rezervaci zájezdu je nutné ověřit cenu a spojení na vybraný termín.

Let s leteckou společností Emirates s 1 přestupem v Dubaji.

 

→ Přejít na 0 termínů dovolené Matahari Beach resort & spa Bali