Reef Villa & Spa

Celkové hodnocení zájezdu:
3 / 5 (1 hodnocení)

Destinace:
Srí Lanka Wadduwa

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Případně si můžete vybrat z nabídky podobných zájezdů: zájezdy Srí Lanka.

Popis zájezdu

Popis

Tento výjimečný luxusní butikový resort se nachází na nedotčeném pobřeží jihovýchodní Srí Lanky, poblíž města Wadduwa. Jedná se o velmi luxusní vilu, která je posazena do rozlehlých tropických zahrad se spoustou palem, malebných jezírek a zahradních pavilonů. Celý areál je navržen ve velmi tradičním stylu, dodávajícím tomuto místu jedinečné kouzlo a atmosféru. K vile přiléhá nádherná písečná pláž omývaná vodami Indického oceánu.

Luxus a výjimečnost tohoto místa je podtržena faktem, že se zde nachází pouhých 7 pokojů - všechny v podobě královských Suite. Od pobytu tedy můžete očekávat naprostou relaxaci a soukromí.

V areálu vily je k dispozici veliký bazén, tenisový kurt, vlastní restaurace, obchůdek se suvenýry, a v neposlední řadě SPA, pro ještě větší uvolnění těla i duše. Celý hotelový areál je nekuřácký.

SUITE:
Elegantní Suite jsou vybaveny unikátním starožitným nábytkem. V posteli s nebesy si budete připadat královsky. Neméně unikátní je také koupelna, kde najdete ručně tesanou samostatně stojící vanu, dvojité umyvadlo a úžasnou sprchu. Součástí koupelny jsou také vysoce kvalitní kosmetické produkty Kama Ayurveda.

Suite mají vlastní verandy, ideální k relaxaci či privátní večeři.

AKTIVITY:
Kromě pláže, bazénu, či procedur v místním spa centru, si můžete dopřát: tenis, stolní tenis, stolní hry, jógu, četbu (k dispozici knihovna)

Stravování

V tomto hotelu můžete očekávat jen prvotřídní kuchyni, připravovanou těmi nejlepšími šéfkuchaři. Jídlo si můžete dopřát v hotelové restauraci. Romantické chvíle podtrhne privátní večeře na pláži, v zahradě, či ve vaší vile. Podávána jsou jak mezinárodní, tak místní jídla, doprovázená kvalitními víny.

Doprava

V ceně je zahrnuta letenka se společností Emirates v základním tarifu (cenu je nutné ověřit pro konkrétní termín). Let s 1 přestupem v Dubaji.

 

→ Přejít na 0 termínů dovolené Reef Villa & Spa