Hersonissos - Silva Beach ****

Celkové hodnocení zájezdu:
3.5 / 5 (2 hodnocení)

Destinace:
Řecko Kréta Hersonissos
Ubytování: Silva Beach

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Případně si můžete vybrat z nabídky podobných zájezdů: zájezdy Řecko.

Popis zájezdu

Popis

Hotel se nachází 0,5 km od centra města Hersonissos. Mezinárodní letiště Heraklion je vzdáleno 25 km.

Vybavení hotelu: Hotel nabízí klientům 24h recepci, lobby s možností připojení WIFI zdarma, hlavní restauraci, a la carte restauraci (středomořská), bar v hotelu, bar u bazénu, bar na pláži, 2 venkovní bazény (jeden s mořskou vodou), dětský bazén, lehátka a slunečníky zdarma, společenskou místnost s TV, plně vybavené konferenční prostory, směnárnu, prádelnu (za poplatek), možnost pronájmu automobilu, možnost nákupu v okolí hotelu.

Pláž a plážový servis: Kamenitá hotelová pláž přímo u hotelu, písčitá pláž 80 m od hotelu. Lehátka a slunečníky na hotelové pláži zdarma. Osušky na pláž zdarma. Bar na hotelové pláži zdarma.

Sport a Fitness: Tenis, stolní tenis, plážový volejbal, fitness, šipky, aerobic, vodní gymnastika, animační programy dle nabídky hotelu. Za poplatek – tenisové vybavení, biliár, game room, masáže, jacuzzi, sauna, parní lázně, Spa a Wellness, vodní sporty na pláži.

Pro děti: Dětský bazén, hřiště, animační programy dle nabídky hotelu, hlídání dětí (za poplatek).

Poznámka: Max. obsazenost standardního pokoje: 3 nebo 2+1.
Rodinný pokoj není k dispozici. Max. obsazenost SNGL pokoje 1+0.

Stravování

ALL INCLUSIVE – snídaně, obědy a večeře formou bufetu, malé občerstvení během dne. Místní alkoholické a nealkoholické nápoje dle otevírací doby jednotlivých barů a restaurací.

Snídaně: 07:00 – 10:00
Zmrzlina: 10:00 – 23:00
Oběd: 12:30 – 14.30
Svačina: 16:00 – 18:00
Večeře: 19:00 – 21:30
Bary: 10:00 – 23:00

Ubytování

Pokoje jsou vybaveny vlastním sociálním zařízením, koupelnou, fénem, individuální klimatizací, telefonem, satelitní LCD TV, mini ledničkou, trezorem (za poplatek) a balkonem. Možnost WIFI připojení zdarma. Možnost pokoje s částečným výhledem na moře za příplatek.

 

→ Přejít na 0 termínů dovolené Hersonissos - Silva Beach ****