Zlaté Písky - Berlin Green Park ****

Celkové hodnocení zájezdu:
3 / 5 (1 hodnocení)

Destinace:
Bulharsko Severní Černomoří Zlaté Písky
Ubytování: Berlin Green Park

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Případně si můžete vybrat z nabídky podobných zájezdů: zájezdy Bulharsko.

Popis zájezdu

Popis

Hotel se nachází 2 km od centra letoviska Zlaté písky. Mezinárodní letiště Burgas je vzdáleno 136 km.

Vybavení hotelu: Hotel nabízí klientům 24h recepci, lobby s možností připojení WIFI zdarma, hlavní restauraci s venkovním posezením, a la carte restauraci, bar v hotelu, bar u bazénu, bar na pláži, venkovní bazén s dětskou částí, vnitřní bazén, dětskou skluzavku, slunečníky a lehátka u bazénu zdarma, internetovou kavárnu (za poplatek), lékařskou službu (za poplatek), směnárnu, prádelnu (za poplatek), kadeřníka (za poplatek), možnost pronájmu automobilu, možnost nákupu v hotelu.

Pláž a plážový servis: Písčitá pláž 500 m od hotelu. Slunečníky a lehátka zdarma (na jeden pokoj 2 lehátka a 1 slunečník), matrace za poplatek. Bar na pláži zdarma. Možnost WIFI připojení zdarma. Svozy na pláž zdarma.

Sport a Fitness: Stolní tenis, šipky, fitness, aerobic, vodní gymnastika, boccia, hřiště na volejbal, fotbal, basketbal atd., animační programy dle nabídky hotelu. Za poplatek – tenis, biliár, sauna, masáže, Spa a Wellness, vodní sporty na pláži.

Pro děti: Mini klub, mini disko, dětská část v bazénu, skluzavka, hřiště, dětské menu, dětská postýlka, animační programy dle nabídky hotelu.

Poznámka: Cenově zvýhodněné pobyty pro děti: 1. dítě do 11,99 let a 2. dítě do 11,99 let POBYT ZDARMA.
Max. obsazenost standardního pokoje: 3 nebo 2+2.
Rodinný pokoj až 2+3 na vyžádání. Max. obsazenost SNGL pokoje 1+1.

Stravování

ULTRA ALL INCLUSIVE – snídaně, obědy a večeře formou bufetu, občerstvení během dne. Místní alkoholické a nealkoholické nápoje dle otevírací doby jednotlivých barů a restaurací.

Snídaně: 07:30 – 10:00
Svačina: 10:00 – 11:00
Oběd: 12:00 – 14:00
Svačina na pláži: 12:00 – 14:00
Svačina: 15:00 – 17:00
Zmrzlina na pláži: 15:00 – 17:00
Večeře: 18:30 – 21:00
Noční svačina: 00:00 – 01:00
Fitness bar: 24h denně

Ubytování

Pokoje jsou vybaveny vlastním sociálním zařízením, koupelnou, fénem, klimatizací, satelitní TV, telefonem, minibarem (při příjezdu voda zdarma, doplnění za poplatek), varnou konvicí, trezorem (za poplatek) a balkonem. Možnost připojení WIFI zdarma.

 

→ Přejít na 0 termínů dovolené Zlaté Písky - Berlin Green Park ****