Petrohrad - PETRO PALACE

Celkové hodnocení zájezdu:
3.5 / 5 (2 hodnocení)

Destinace:
Rusko Petrohrad 14 Malay Morskaya St. / metro Admiralteyskaya 200m
Ubytování: PETRO PALACE

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Případně si můžete vybrat z nabídky podobných zájezdů: zájezdy Rusko.

Popis zájezdu

Místo

Petrohrad a Leningrad právem nazývaný Benátkami severu díky 42 ostrovům, 65 řekám a 420 mostům. Založil jej car Petr Veliký v ústí Něvy jako malou pevnost roku 1703, současná přístavní metropole má 5 milionů obyvatel a rozkládá se na ploše 620 km2. Město je dílem ruských a evropských architektů, tvůrců světoznámých památek - Zimní Palác, Ermitáž, katedrála Sv. Izáka, další paláce a náměstí, v okolí pak Petrodvorec, Pavlovsk, Puškin, Repino. Jedinečnou atmosféru mají červnové 'Bílé noci', podobný přírodní úkaz jako na jižní Aljašce nebo Grónsku. Proměna metropole oproti minulosti je úžasná.

Poloha

Městský hotel založený v roce 2005 se nachází v historické budově – rezidenci Barona Von Schtaal. Nabízí 194 pokojů v samotném centru města.

Ubytování

Telefon, satelitní/kabelová TV, minibar, fén, internet, žehlící potřeby, klimatizace, bezbariérový přístup. Některé služby za příplatek.

Vybavení

Klimatizace, 24h recepce, trezor, kadeřnictví, konferenční prostory, jídelna, restaurace, veřejný internet, pokojový servis, vnitřní bazén, sauna, fitness, vířivka, masáže, parkoviště, prádelna, snídaňová místnost, bar, výtah, bezbariérový přístup. Některé služby za příplatek.

Další informace

Výše uvedené ceny platí v případě volných míst v nejvýhodnější knihovací třídě. Výše letištních tax se může měnit v závislosti na ceně ropy a kurzu USD.

Detail

K tomuto ubytování Vám zdarma vyřídíme zvací dopis, který je nutný pro vyřízení víza pro pobyt v Rusku.

 

→ Přejít na 0 termínů dovolené Petrohrad - PETRO PALACE