Miláno - BEST WESTERN ATLANTIC

Celkové hodnocení zájezdu:
3.7 / 5 (3 hodnocení)

Destinace:
Itálie Milano Via Napo Torriani 24 / metro: Centrale F.S. (100 m)
Ubytování: BEST WESTERN ATLANTIC

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Případně si můžete vybrat z nabídky podobných zájezdů: zájezdy Itálie.

Popis zájezdu

Místo

Miláno je druhé největší město Itálie a nejvýznamnější obchodní centrum na severu země. Milano je centrum obchodu, módy a umění, spojované se značkami jako AC Milano či Giorgio Armani. Navštivte zde středověké centrum s mnoha historickými památkami. V centru Milana na náměstí Piazza Duomo se nachází monumentální gotická katedrála (Duomo), která je třetí největší katedrálou na světě a největší katedrálou Itálie. Operou světově proslulé je divadlo La Scala. Hned vedle něj můžete zhlédnout a navštívit pasáž ze železa a skla zvanou Gallerie. V Milanu se nachází spousta muzeí a galerií, např. nejznámější galerii Breza. Nenechte si také ujít renesanční hrad Sforza či kostel Santa Maria delle Grazie, kde se nachází freska Poslední večeře, jedno z nejznámějších děl Leonarda da Vinciho.

Poloha

4* hotel se nachází v centru Milána, poblíž vlakového nádraží.

Ubytování

Součástí vybavení pokojů je minibar, klimatizace, fén, Wi-Fi a TV.

Vybavení

Součástí hotelu je posilovna, prádelna, klimatizace, internetový koutek, Wi-Fi, snídaňová místnost, bar, úschovna zavazadel.

Další informace

Výše uvedené ceny platí v případě volných míst v nejvýhodnější knihovací třídě. Výše letištních tax se může měnit v závislosti na ceně ropy a kurzu USD.

 

→ Přejít na 0 termínů dovolené Miláno - BEST WESTERN ATLANTIC