Londýn - NOVOTEL LONDON WATERLOO

Celkové hodnocení zájezdu:
3.5 / 5 (2 hodnocení)

Destinace:
Velká Británie Londýn 113 Lambeth Rd, London SE1 7LS / metro Lambeth North (300m)
Ubytování: NOVOTEL LONDON WATERLOO

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Případně si můžete vybrat z nabídky podobných zájezdů: zájezdy Velká Británie.

Popis zájezdu

Místo

Místo, kde se setkává minulost a současnost. Směs historie, přelomové architektury a kultury vytvořila úchvatné a neustále se vyvíjející město. Nemůžeme být překvapeni, že se hlavní město Británie stalo Mekkou návštěvníků a úžasným místem k životu. Je zde skutečně něco, co osloví každého, ať už jsou jeho zájmy jakékoli. Přijeďte a zjistěte sami, co všechno vám může nabídnout... nespočet galerií, muzeí a zábavy. Tato živá metropole zahrnuje rozličné kultury svých obyvatel, jež se navenek projevují v kuchyni, obchodech, hudbě a celé řadě festivalů. Nachází se zde čtyři Památníky Světového dědictví – Tower, Westminsterský palác, Maritime Greenwich a zahrady Kew. V Londýně je 3800 hospod, tj. 9 % z celého území Spojeného království.

Poloha

Novotel London Waterloo se nachází v samém srdci města, jen několik metrů od břehů Temže a Westminsterského paláce. Na druhém břehu řeky se rozkládá čtvrť Westminster a za několik minut chůze podél řeky dojdete do čtvrti South Bank.

Ubytování

Prostorné a moderní pokoje jsou vybavené připojením k internetu i TV s plochou obrazovkou a filmy na přání. Součástí všech pokojů je také vlastní koupelna s vanou a sprchou.

Vybavení

Elements Restaurant připravuje chutné pokrmy mezinárodní kuchyně a poskytuje 24hodinovou pokojovou službu. Elements Bar podává kávy a koktejly a je otevřený do 1:00. Součástí hotelu je fitness centrum relaxovat mohou hosté také v sauně nebo parní lázni.

Další informace

Výše uvedené ceny platí v případě volných míst v nejvýhodnější knihovací třídě. Výše letištních tax se může měnit v závislosti na ceně ropy a kurzu USD.

Poznámka

pokoj superior

 

→ Přejít na 0 termínů dovolené Londýn - NOVOTEL LONDON WATERLOO