Julské Alpy - Hotel Alp ***

Celkové hodnocení zájezdu:
3.7 / 5 (3 hodnocení)

Destinace:
Slovinsko Julské Alpy
Ubytování: Hotel Alp

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Případně si můžete vybrat z nabídky podobných zájezdů: zájezdy Slovinsko.

Popis zájezdu

Popis

Slovinské Alpy patří bezesporu k nejkrásnějším místům Alp. Bovec je oblast, kde poznáte vše, co si můžete přát – projdete se divokou přírodou Triglavského národního parku, uvidíte smaragdovou řeku Soča, poznáte tradice zdejších obyvatel, jež jsou známí svou pohostinností. Díky své kráse s jedinečným nádechem mystiky byla řeka Soča a její okolí vybrána pro natáčení filmu Letopisy Narnie.

Kromě široké nabídky pěších túr se zde nabízí široká škála vodních sportů, paragliding a koupání či cyklistické vyjížďky.

Stravování

Snídaně formou bufetu. Večeře servírované menu o 3 chodech.
polopenze

Ubytování

Hotel Alp

Hotel Alp *** se nachází v obci Bovec. Dvoulůžkové pokoje s možností jedné přistýlky mají vlastní příslušenství (WC, sprcha nebo vana), jsou vybaveny telefonem, kabelovou TV, vysoušečem vlasů.

Součástí hotelu je restaurace a wellness: finská sauna, infračervená sauna a parní lázeň - vstup do wellness za poplatek.

Doprava

Autokar

Program zájezdu

1. den

Odjezd z ČR ve večerních hodinách, noční přejezd do Slovinska, úvodní krátká túra, ubytování, večeře a nocleh.

3. den

Rekreačně-turistický program dle nabídky: Jalovec, Polovnik, výjezdy kabinovou lanovkou na vrch Kanin v turistikou v oblasti Triglavského národního parku s krásnými výhledy do údolí, výlet do údolí řeky Soča, Krnsko jezero, návštěva vodopádu Boka – to vše s využitím autobusu. Nabídka fakultativních výletů dle domluvy s průvodcem.

8. den

Program v místě ubytování, odjezd z hotelu dle určení průvodce a dle počasí, noční přejezd do ČR.

9. den

V brzkých ranních hodinách příjezd do ČR.

 

→ Přejít na 0 termínů dovolené Julské Alpy - Hotel Alp ***