Elenite - Hotel Andalucia Beach ****

Celkové hodnocení zájezdu:
3.4 / 5 (3 hodnocení)

Destinace:
Bulharsko Severní Černomoří Elenite
Ubytování: Hotel Andalucia Beach

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Případně si můžete vybrat z nabídky podobných zájezdů: zájezdy Bulharsko.

Popis zájezdu

Popis

Poloha: Hotel Andalucia Beach je součástí Elenite Holiday Village. Hotel ji situován přímo na pláži asi 250m od aquaparku Atlantida.

Pláž: Prostorná písečná pláž se nachází přímo u hotelu. Lehátka a slunečníky zdarma.

Vybavení: Recepce, restaurace, lobby bar, výtah, arkáda s obchůdky, snack bar, tenisový kurt, sauna, herna, solárium, lázeňské a fitness centrum, masáže, dětské hřiště, kulečník, stolní tenis, šipky, sauna, barbecue, turecká a parní lázeň, minigolf, venkovní bazén, miniclub. Wi-Fi připojení na recepci zdarma.

Navíc: Červen – srpen aquapark ATLANTIDA: skluzavky a tobogány v rámci all inclusive zdarma. Lehátka a slunečníky v aquaparku za poplatek. All inclusive není platné pro konzumaci v aquaparku.

Zkrácený popis : Příjemný a kvalitní hotel s širokou nabídkou služeb. Součástí all inclusive je i vstup do aquaparku, proto doporučujeme rodinám s dětmi. Pláž pouhých 250 m.

Stravování

all inclusive

All inclusive: snídaně, oběd a večeře formou bufetu. Odpolední občerstvení a alkoholické a nealkoholické nápoje místní výroby. 2x A’la carte restaurace (rezervace den předem, vstup 1x za pobyt). Lobby bar otevřen od 8:30 do 24:00 hod.

Ubytování

Hotel Andalucia Beach

Vybavení pokojů : 2 lůžkové pokoje s možností přistýlky, klimatizace, telefon, TV-Sat, minibar, trezor (za poplatek), WC, sprcha nebo vana, telefonem, fén, balkón

Doprava

Vlastni

 

→ Přejít na 0 termínů dovolené Elenite - Hotel Andalucia Beach ****