Elenite - Hotel Atrium Beach ****

Celkové hodnocení zájezdu:
3.4 / 5 (3 hodnocení)

Destinace:
Bulharsko Severní Černomoří Elenite
Ubytování: Hotel Atrium Beach

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Případně si můžete vybrat z nabídky podobných zájezdů: zájezdy Bulharsko.

Popis zájezdu

Popis

Poloha: Hotel Atrium Beach je součástí Elenite Holiday Village. Hotel ji situován přímo na pláži poblíž aquaparku Atlantida. Hosté mají k dispozici veškeré služby poskytované komplexem Elenite Holiday Village, které jsou součástí balíčku all inclusive.

Pláž: Prostorná písečná pláž se nachází přímo u hotelu. Lehátka a slunečníky zdarma.

Vybavení: Recepce, restaurace, bar, terasa, výtah, malá kaple, arkáda s obchůdky, snack bar, sluneční terasa, tenisový kurt, sauna, fitness centrum, herna, solárium, lázeňské a fitness centrum, masáže, dětské hřiště, kulečník, stolní tenis, karaoke, šipky, sauna, barbecue, bowling, turecká a parní lázeň, minigolf, venkovní bazén, miniclub. Wi-Fi připojení není k dispozici.


Navíc: Červen – srpen aquapark ATLANTIDA: skluzavky a tobogány v rámci all inclusive zdarma. Lehátka a slunečníky v aquaparku za poplatek. All inclusive konzumace nápojů není platná pro aquapark.

Zkrácený popis : Pěkný hotel v klidném prostředí střediska Elenite s lehátky a slunečníky zdarma na písečné pláži.

Stravování

all inclusive

All-inclusive: snídaně, oběd a večeře formou bufetu. Odpolední občerstvení a alkoholické a nealkoholické nápoje místní výroby. 2x A’ la carte restaurace (rezervace den předem, vstup 1x za pobyt). Lobby bar otevřen od 8:30 do 24:00 hod.

Ubytování

Hotel Atrium Beach

Vybavení pokojů : 2 lůžkové pokoje s přistýlkou, klimatizace, telefon, TV-Sat, minibar, trezor (za poplatek), WC, sprcha nebo vana, telefon, fén, balkón. Pokoje s výhledem na moře za příplatek.

Doprava

Vlastni

 

→ Přejít na 0 termínů dovolené Elenite - Hotel Atrium Beach ****