Pomorie - Hotel Festa Pomorie Resort ****

Celkové hodnocení zájezdu:
3 / 5 (1 hodnocení)

Destinace:
Bulharsko Severní Černomoří Pomorie
Ubytování: Hotel Festa Pomorie Resort

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Případně si můžete vybrat z nabídky podobných zájezdů: zájezdy Bulharsko.

Popis zájezdu

Popis

Poloha: Hotel Festa je jeden z nejnovějších hotelových resortů v letovisku Pomorie, které se řadí mezi nejstarší černomořská střediska v Bulharsku. Hotel se nachází v jižní části, přibližně 2,5 km od centra města. Letiště je vzdáleno cca 12 km.

Pláž: Písečná pláž s pozvolným vstupem do moře se nachází ihned u hotelu. Lehátka a slunečníky za poplatek. Vodní sporty za poplatek.

Vybavení: Vstupní hala s recepcí, směnárna, trezor v recepci (za poplatek), restaurace, lobby bar, bar u bazénu, bar na pláži, venkovní bazén s oddělenou dětskou částí, slunečníky a lehátka u bazénu zdarma, SPA centrum, bohaté animační programy, šipky, billiard, pokojový servis, parkoviště. Wi-Fi v lobby zdarma.

Zkrácený popis : Jeden z nejnovějšíh hotelových resortů přímo u pláže v černomořském letovisku Pomorie s krásným bazénem a stravováním all inclusive.

Stravování

all inclusive

All inclusive - snídaně, obědy a večeře formou bufetu v hlavní hotelové restauraci. Občerstvení během dne v baru u bazénu. Nealkoholické nápoje, minerální voda, pivo, víno, místní alkoholické nápoje v době od 10:30 do 23:30 hod.

Ubytování

Hotel Festa Pomorie Resort

Vybavení pokojů : Na výběr je z několika druhů pokojů: 2 lůžkové pokoje bez výhledu na moře, 2 lůžkové pokoje s přistýlkou s výhledem na moře, apartmány 2+2 - ložnice + obývací část. Všechny typy ubytování jsou vybaveny: individuálně ovládanou klimatizací, LCD TV-Sat, WC, sprchou nebo vanou, vysoušečem vlasů, minibarem, balkónem.

Doprava

Vlastni

 

→ Přejít na 0 termínů dovolené Pomorie - Hotel Festa Pomorie Resort ****