Samnaun - Hotel Romantica ***

Celkové hodnocení zájezdu:
3.5 / 5 (2 hodnocení)

Destinace:
Švýcarsko Graubünden Samnaun
Ubytování: Hotel Romantica

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Případně si můžete vybrat z nabídky podobných zájezdů: zájezdy Švýcarsko.

Popis zájezdu

Popis

Samnaun je poměrně malá horská skupina (550 km2) rozkládající se na území Rakouska (Tyrolsko) a Švýcarska (Graubünden). Nejvyšším vrcholem je Muttler (3 294 m), ležící ve švýcarské části. Nejvyšším vrcholem rakouské části hor je Hexenkopf (3 035 m). Od pohoří Silvretta dělí pohoří na jihozápadě tok řeky Brancia a dolina Fimbertal. Východ a jih je jasně vymezen tokem Innu. Severní hranici tvoří údolí Paznautal, které dělí Samnaun od sousedního masivu Verwall. Samnaun je jedinečné také tím, že je se svými 170 km2 největší přírodní rezervací ve Švýcarsku a taky jediným národním parkem v zemi. Samnaun je také jedinou bezcelní zónou ve Švýcarsku, a i proto oblíbeným místem. Tento region je pro turisty něco jako splnění jejich tajných snů, 250 km značených stezek a dech beroucí výhledy ohromí všechny.


*Hotel s wellness*


*Lanovky a vstup do aquacentra v ceně*

Stravování

Polopenze – snídaně formou bufetu, večeře o čtyřech chodech, salátový bufet.
polopenze

Ubytování

Hotel Romantica

Hotel Romantica*** leží v městečku Compatsch. Součástí hotelu je panoramatická restaurace, terasa a wellness centrum: sauna, parní lázeň, infračervená kabina, relaxační místnost s panoramatickým výhledem. 2-lůžkové pokoje s možností 2 přistýlek s vlastním sociálním zařízením, LCD TV, připojením k internetu a telefonem.

Doprava

Autokar

Program zájezdu

1. den

Odjezd z ČR ve večerních hodinách, noční přejezd do Švýcarska, ubytování a úvodní procházka.

3. den

Turistický program v oblasti: Zernez – Chamanna Cluozza, Süsom Givé – Lü – Tschierv, Lü – Alp Champatsch – Pass de Costainas – S-charl, Samnaun – Heidelberger Hütte, a jiné.

8. den

Program v místě ubytování, odjezd z hotelu dle určení průvodce a počasí, noční přejezd do ČR.

9. den

V ranních hodinách příjezd do ČR.

 

→ Přejít na 0 termínů dovolené Samnaun - Hotel Romantica ***