Sozopol - Komplex Santa Marina ****

Celkové hodnocení zájezdu:
4 / 5 (2 hodnocení)

Destinace:
Bulharsko Jižní Černomoří Sozopol
Ubytování: Komplex Santa Marina

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Případně si můžete vybrat z nabídky podobných zájezdů: zájezdy Bulharsko.

Popis zájezdu

Popis

Poloha: Luxusní apartmánový komplex se nachází v zálivu, téměř na břehu moře, cca 3 km od centra starobylého městečka Sozopol. Bytový projekt zahrnuje na 80 vil s byty či apartmány různých velikostí, stejně jako širokou škálou služeb a zařízení. Vily jsou uspořádány "amfiteátr" způsobem podél zálivu s dechberoucím výhledem na moře. Celkově resort zaujímá asi 100.000 m2 splu se zahradami, parky, parkovištěm.

Pláž: Písečná, 100 metrů. Dvě písečné pláže několik stovek metrů dlouhé s pozvolným vstupem do moře. Lehátka a slunečníky na pláži za poplatek. Na pláži je možnost pronajmout si šlapadla, skútry, vodní lyže a windsurfing, jízdu na vodních banánech - vše za poplatek. Na pláži se nachází i tobogán - za poplatek.

Vybavení: 2 stylové restaurace, Pizza bar, 3 bazény, 2 dětské bazény, bary u bazénu, lobby bar, konferenční sál, Miniklub, dětský sál s animacemi, SPA centrum, masážní salón, Turecké lázně, fitnes, parkoviště, půjčovna aut, internet.

Zkrácený popis : Stylové ubytování, jež předtsavuje bulharskou architekturu 19. století s nádherným výhledem, vhodné pro všechny věkové kategorie. Apartmánový komplex se nachází v zálivu, blízko pláže - 100 m. Součástí komplexu jsou i 3 bazény, 2 dětské bazény, 2 restaurace a Pizza bar, fitness, masážní salón, Spa centrum, půjčovna aut, internet.

Stravování

bez stravování

Individuální, možnost zakoupení snídaní nebo večeří za poplatek. Snídaně a večeře formou bufetu.

Ubytování

Komplex Santa Marina

Vybavení studií : Dvoulůžková luxusní a prostorná studia s možností přistýlky, TV, klimatizace, telefon, kuchyňský kout, WC, sprcha, balkón.

Vybavení apartmánů : Dvoulůžkové stylové a komfortní apartmány s možnosti přistýlky (ložnice a obývací část s přistýlkou), 4 lůžkové apartmány (2 ložnice a obývací část s přistýlkou), TV, klimatizace, telefon, kuchyňský kout, WC, sprcha, balkón.

Doprava

Vlastni

 

→ Přejít na 0 termínů dovolené Sozopol - Komplex Santa Marina ****