Nesebar-Ravda - Hotel Raikov Desislava ***

Celkové hodnocení zájezdu:
3.5 / 5 (2 hodnocení)

Destinace:
Bulharsko Severní Černomoří Ravda
Ubytování: Hotel Raikov Desislava

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Případně si můžete vybrat z nabídky podobných zájezdů: zájezdy Bulharsko.

Popis zájezdu

Popis

Poloha: Hotel se nachází v centrální části letoviska, v bezprostřední blízkosti malé písečné pláže cca 50 m, je vzdálen cca 150 m od centra a cca 3000 m od starobylého města Nesebr. Mezi oběma městy funguje pravidelná doprava.

Pláž: Menší písečná pláž s pozvolným vstupem do moře se nachází v bezprostřední blízkosti hotelu (cca 50 m), slunečníky a lehátka na pláži za poplatek.

Vybavení: Vstupní hala s recepcí, restaurace, lobby bar, výtah, venkovní bazén s dětským brouzdalištěm, slunečníky a lehátka u bazénu zdarma, parkoviště.

Zkrácený popis : Hotel Raikov Desislava se skládá ze dvou budov a Svým hostům nabízí kvalitní ubytování rodinného typu v klidném prostředí přímo u pláže. Skvělá poloha a blízkost starobylého městečka Nesebr, přispívají k celkové spokojenosti.

Sport a relaxace : Na pláži vodní sporty za poplatek.

Stravování

snídaně

Snídaně jsou servírované a podávají se v hotelové restauraci. Možnost dokoupení večeří (servírované).

Ubytování

Hotel Raikov Desislava

Vybavení pokojů : Hotel nabízí ubytování v 2lůžkových pokojích s možností jedné přistýlky. Jsou vybaveny koupelnou se sprchou, WC, klimatizací, TV, balkonem a chladničkou. K dispozici také studia pr o3 osoby nebo apartmány s 1 ložnicí a obývací částí s rozkládací pohovkou pro 4 osoby,

Doprava

Vlastni

 

→ Přejít na 0 termínů dovolené Nesebar-Ravda - Hotel Raikov Desislava ***