Nesebar-Ravda - Hotel Iris ***

Celkové hodnocení zájezdu:
3.4 / 5 (3 hodnocení)

Destinace:
Bulharsko Severní Černomoří Ravda
Ubytování: Hotel Iris

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Případně si můžete vybrat z nabídky podobných zájezdů: zájezdy Bulharsko.

Popis zájezdu

Popis

Poloha: Moderní, nevelký hotel Iris je situovaný v novější oblasti Nesebar-Ravda, která je vzdálena cca 3 km od starého historického centra Nesebaru – možnost dopravy autobusem, který staví cca 50 m od hotelu. Nedaleko hotelu se nachází moderní aquapark.

Pláž: Písečná pláž s pozvolným vstupem do moře je vzdálena cca 150 m od hotelu. Lehátka a slunečníky na pláži za poplatek.

Vybavení: Malá vstupní hala s recepcí, výtah, bar, restaurace, bazén s oddělením pro děti, bar u bazénu, stolní tenis, biliard, malé fitness, Wi-Fi připojení, trezor (za poplatek), slunečníky a lehátka u bazénu.

Zkrácený popis : Hotel Iris se nachází v oblasti Nesebar-Ravda a je vzdálen 3 km od starého Nesebaru. Po celodenním slunění na písečné pláži je možno na hotelu využít Wi-Fi připojení, malé fitness, billiard, nebo relaxovat v baru u bazénu, který má i oddělení pro děti.

Stravování

snídaně

Snídaně a večeře formou bufetu. Při menším počtu klientů si hotel vyhrazuje právo změny snídaně na kontinentální a večeři podávat výběrem z menu - platí výhradně pro období mimo hlavní sezónu tedy cca do 20.06. a po 10.09.

Ubytování

Hotel Iris

Vybavení pokojů : Komfortní a moderní 2 lůžkové pokoje s možností 2 přistýlek, individuálně ovládaná klimatizace, TV, telefon, WC, sprcha, chladnička, balkon. Dětská postýlka za poplatek 3 € / noc (dostupnost bez záruky).

Vybavení apartmánů : Ložnice + obývací část, 2 lůžkový apartmán a v obývací části rozkládací pohovka, bez kuchyňky.
Kapacita apartmánu 2+3 (přistýlka pro děti).

Doprava

Vlastni

 

→ Přejít na 0 termínů dovolené Nesebar-Ravda - Hotel Iris ***