Svatý Vlas - Hotel Garden of Eden *****

Celkové hodnocení zájezdu:
3.5 / 5 (2 hodnocení)

Destinace:
Bulharsko Severní Černomoří Svatý Vlas
Ubytování: Hotel Garden of Eden

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Případně si můžete vybrat z nabídky podobných zájezdů: zájezdy Bulharsko.

Popis zájezdu

Popis

Poloha: Hotel v areálu Garden of Eden se nachází přímo na pláži ve středisku Sv. Vlas, které je v blízkosti Slunečného pobřeží, cca 5 km.

Pláž: Komplex disponuje vlastní písečnou pláží s pozvolným vstupem do moře, která je přímo u resortu. Vzdálenost se odvíjí od místa ubytování. Na pláži je možnost půjčení slunečníků a lehátek za poplatek.

Vybavení: Komplex: vstupní hala s recepcí, lobby bar, restaurace, 7 bazénů, Zahrada Eden - 4x bar (Flower bar, Shelter bar, Noah's bar, Art Café), Vista Bar na vrcholu komplexu s nádherným výhledem na pobřeží a staré město Nesebar. 3 restaurace - italská, rybí a restaurace s mezinárodní a bulharskou kuchyní. Noční bar (2x týdně). 24 hod. pokojová služba, směnárna, lékař, fitness a SPA centrum, salon krásy, čistírna a prádelna, půjčovna aut a různé obchody včetně supermarketu.Miniclub pro děti. Zdarma Wi-Fi připojení k internetu funguje ve většině barů. Podzemní parkoviště zdarma.

Zkrácený popis : Hotelová část komplexu je určena nejnáročnějším klinetům. Komplex se nachází přímo na pláži a nabízí řadu restaurací. Nedalké Slunečné pobřeží je vzdáleno 5 km od komplexu.

Stravování

Bohatá snídaně formou bufetu v ceně. Večeře formou menu - za příplatek.
snídaně

Ubytování

Hotel Garden of Eden

Vybavení pokojů : Hotelový pokoj – cca 25 m2 - 2 lůžkový pokoj s přistýlkou. Hotelový suite – apartmán s přímým výhledem na moře, ložnice, obývací část s rozkládací pohovkou pro 2 osoby.

Doprava

Letecka

 

→ Přejít na 0 termínů dovolené Svatý Vlas - Hotel Garden of Eden *****