Elenite - Hotel Zornitza Sands *****

Celkové hodnocení zájezdu:
4 / 5 (1 hodnocení)

Destinace:
Bulharsko Severní Černomoří Elenite
Ubytování: Hotel Zornitza Sands

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Případně si můžete vybrat z nabídky podobných zájezdů: zájezdy Bulharsko.

Popis zájezdu

Popis

Poloha: Hotelový komplex se nachází na břehu moře v klidném odlehlém letovisku Elenite, 7 km od rušného Slunečného pobřeží a 2 km od letoviska Svatý Vlas. V blízkosti hotelu je tržnice, obchůdky, suvenýry aj. Krásný aquapark se spoustou atrakcí je cca 300 m. Nejbližší letiště je 40 km daleko..

Pláž: Soukromá písečná pláž je přímo před hotelem.

Vybavení: Vstupní hala s recepcí, lobby bar, směnárna, 2 restaurace - hlavní a A‘la carte, 3 bary - lobby, pool bar a noční bar s karaoke programem, bazén, dětský bazén, dětské hřiště, SPA centrum, fitness, masáže, kosmetický salon, mini market, lékař, dětské hřiště, internetová místnost, konferenční sál, prádelna, čistírna, půjčovna aut a kol. Wi-Fi v lobby.

Zkrácený popis : Moderní hotelový komplex s 2 bazény, Spa centrem je přímo na písečné pláži v odlehlejším, ale krásném letovisku Elenite. Strava formou polopenze.

Sport a relaxace : Biliard, stolní tenis, plážový volejbal, vodní sporty, fitness, masáže, kosmetické centrum aj.

Stravování

plná penze

Polopenze: snídaně a večeře formou bufetových stolů.

Ubytování

Hotel Zornitza Sands

Vybavení pokojů : 2 lůžkové pokoje s možností 2 přistýlek. Všechny pokoje mají výhled na moře a jsou pěkně zařízené. K dispozici je sociální zařízení WC, vana, vysoušeč vlasů, TV-Sat, telefon, chladnička, centrální klimatizace.

Doprava

Vlastni

 

→ Přejít na 0 termínů dovolené Elenite - Hotel Zornitza Sands *****