Slunečné pobřeží - Hotel Victoria Palace *****

Celkové hodnocení zájezdu:
3.7 / 5 (3 hodnocení)

Destinace:
Bulharsko Severní Černomoří Slunečné Pobřeží
Ubytování: Hotel Victoria Palace

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Případně si můžete vybrat z nabídky podobných zájezdů: zájezdy Bulharsko.

Popis zájezdu

Popis

Poloha: Moderní luxusní hotel se nachází v severní části letoviska přímo u písečné pláže a je oddělen pouze pobřežní promenádou. Centrum letoviska je vzdáleno cca 10 minut chůze. Hotel je vzdálen cca 7 km od starého Nessebaru.

Pláž: Široká písečná pláž s pozvolným vstupem do moře je od hotelu oddělena pouze promenádou. Na pláži je možnost půjčení slunečníků a lehátek za poplatek.

Vybavení: Vstupní hala s recepcí, směnárna, restaurace, italská A´la carte restaurace (rezervace nutná, během pobytu 1x vstup zdarma), několik barů, bar u bazénu, trezor (za poplatek), internetová místnost, casino, venkovní bazén pro děti, slunečníky i lehátka u bazénu zdarma, Spa centrum: masáže, jacuzzi,sauna, turecké koupele a jiné procedury, fitness,billiard, nákupní arkáda, kadeřnictví,noční club. Tenisové kurty, volejbal a basketbal.

Zkrácený popis : Moderní velký hotel přímo na písečné pláži nabízí spoustu služeb a kvalitní zázemí pro všechny věkové kategorie.

Stravování

polopenze

Polopenze – snídaně a večeře formou bufetu. All inclusive: Snídaně 07:30-10:30, oběd 12:30-14:30 a večeře 18:00-21:00 formou bufetu. Irský bar: 11:00-17:00 (snacky a koláčky, nealkoholické nápoje a pivo), cukrárna: 11:00-17:00. Odpolední občerstvení – káva, koláčky, zmrzlina v době od 16:00-17:00
hodin. Nealkoholické a alkoholické nápoje místní výroby od 10:00-23:00 hod.

Ubytování

Hotel Victoria Palace

Vybavení pokojů : 2 lůžkové pokoje s možností 2 přistýlek, klimatizace, koupelnu s vanou a WC, fén, TV-Sat, telefon, minibar, sejf (za poplatek), 24 hodinový pokojový servis (za poplatek). Většina pokojů nabízí balkón.

Doprava

Vlastni

 

→ Přejít na 0 termínů dovolené Slunečné pobřeží - Hotel Victoria Palace *****