Svatý Vlas - Aparhotel Garden of Eden ****

Celkové hodnocení zájezdu:
3 / 5 (1 hodnocení)

Destinace:
Bulharsko Severní Černomoří Svatý Vlas
Ubytování: Aparhotel Garden of Eden

Termíny, ceny a rezervace zájezdu

Případně si můžete vybrat z nabídky podobných zájezdů: zájezdy Bulharsko.

Popis zájezdu

Popis

Poloha: Moderní aparthotel s úchvatným panorama a rozlehlou zahradou v areálu se nachází přímo na pláži ve středisku Sv. Vlas, které je v blízkosti Slunečného pobřeží, cca 5km.

Pláž: Komplex disponuje vlastní písečnou pláží s pozvolným vstupem do moře, která je přímo u resortu. Vzdálenost se odvíjí od místa ubytování. Na pláži je možnost půjčení slunečníků a lehátek za poplatek.

Vybavení: Komplex: vstupní hala s recepcí, lobby bar, restaurace, 7 bazénů, Zahrada Eden - 4x bar (Flower bar, Shelter bar, Noah's bar, Art Café), Vista Bar na vrcholu komplexu s nádherným výhledem na pobřeží a staré město Nesebar. 3 restaurace - italská, rybí a restaurace s mezinárodní a bulharskou kuchyní. Noční bar (2x týdně). 24 hod. Pokojová služba, směnárna, lékař, fitness a SPA centrum, salon krásy, čistírna a prádelna, půjčovna aut a různé obchody včetně supermarketu. Miniclub pro děti. Zdarma Wi-Fi připojení k internetu funguje ve většině barů. Podzemní parkoviště zdarma.

Zkrácený popis : Pěkný aparthotel v klidné lokalitě přímo na pláži. Součástí komplexu je také hotelová část. Celkem je klientům k dispozici je 7 bazénů a řada restaurací.

Sport a relaxace : SPA centrum: lázeňské služby, sauna, parní sauna, turecké lázně, masáže, solárium, salón krásy. Aqua aerobic, vodní pólo, střelba, orientální tance, mini fotbal, boccia.

Stravování

Bohatá snídaně formou bufetu - za příplatek. Večeře formou menu - za příplatek.
bez stravování

Ubytování

Aparhotel Garden of Eden

Vybavení studií : Studio – cca 32 – 40m2, max. 3 osoby, vybavená kuchyně, WC + sprcha.

Vybavení apartmánů : Apartmán s 1 ložnicí: cca 55m2, obývací část s rozkládací pohovkou a vybavenou kuchyní, WC + sprcha, max. 4 osoby. Apartmán s 2 ložnicemi: 70 – 90 m2, obývací část s rozkládací pohovkou a vybavenou kuchyní, 2x koupelna s WC a sprchou, max. 6 osob. Apartmány s 3 ložnicemi: 100-140 m2, obývací část s rozkládací pohovkou a vybavenou kuchyní, max. 8 osob. Všechny typy ubytování mají klimatizaci, TV-Sat, rádio, telefon, minibar (za poplatek), sejf (za poplatek), balkón, Wi-Fi připojení.

Doprava

Letecka

 

→ Přejít na 0 termínů dovolené Svatý Vlas - Aparhotel Garden of Eden ****